Másvalaki agresszív kutyáját én helyrerakhatom?
a kutya részéről normális
és ne akard te helyre rakni, mert akkor megzavarodhat és már azt sem fogja tudni, hogy mikor kire kell hallgatni és senkire sem fog (még leülni sem)
utolsó.
A kutya részéről nem az. Nincs rendben hogyha nem megfelelően szocializálva. El kell fogadnia más kutyákat is anélkül, hogy megpróbálná megtámadni azokat. ;) éppen ezért van szükség tréningre.
ha láttad, hogy a gyerek nem tudja kézben tartani a kutyáját, miért vártad el, hogy a kutya annyira fegyelmezett lesz egyik pillanatról a másikra, hogy parancs nélkül nem támad???
nyilvánvaló, hogy a kutya a falkavezér, és ennek megfelelően viselkedett.
a kutyával semmi baj.
a kis gazdájának kedvesen ajánlani kellett volna egy kutyasulit, elmondani, hogy miért jó ez nekik, és tovább menni.
neked pedig semmilyen hirtelenkedés, határozott megindulás, hangnem nem megengedett ilyenkor, ha nem akarsz galibát.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:43
köszi nagyokos, pont ugyanarra gondoltam, mint a mai 9:01-es hozzászóló
egy kutyának igenis normális, hogy ő legyen a vezér
ha nem hallgat a gazdira, akkor a gazdi nem normális
nincs olyan, hogy jó meg rossz kutya...van neveletlen és jól nevelt
én teljesen a kutya mellett állok. Én sem örülnék, ha vad idegen emberek szabályoznák a kutyámat.
Az én kanom sem bírja a többi kutyát, hiába kutyaiskolás már egy éve. Sulin oktatás közben normálisan viselkedik. Természetesen volt olyan, hogy egy másik kan nekiment, erre ő is támadással reagált, de ezt meg is értem. Viszont oktatáson kívül nem bírja a többi kutyát.
Ő is olyan, ha rajtam kívül valaki más próbálná leszabályozni, akkor megharapná. És ez így van rendjén.
Ennyi erővel akkor a betörő is rászólhat, hogyha nem akarja magát megharaptatni, nem de?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!