Másvalaki agresszív kutyáját én helyrerakhatom?
Lehet hogy ez a kutya a felnőtt gazdi mellett nem is agresszív. Mert a felnőtt a falkavezér. De neki a gyerek is beletartozik a falkába és mint kölyköt, neki kell megvédenie.
Tapasztalatom szerint a vicsorgós kutyák egy része megváltozik, amint kikerül a gazdi a képből. Az enyémnek is nagy arca volt, látszott rajta hogy folyamatosan piszkálja a másikat, morgott, meg minden ami kell. A másik meg csak nézett hülyén, mert az egy jól szocializált kutya volt. Erre elengedtük mindkettőt és én elmentem a közeléből. Így nem volt kit védenie, nem volt kire féltékenynek lennie, 3 perc alatt barátok lettek. Persze mindezt tapasztalt kutyakiképző mellett.
ma 09:24
Én ezzel foglalkozom, de remélem okosabbnak érezted magad. :)
-_-
a 71% os arány pedig az miatt lehet mert 2 napja regisztráltam.
ja és még valami ;)
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:43
köszi nagyokos, pont ugyanarra gondoltam, mint a mai 9:01-es hozzászóló
- biztos tudnom kellett volna hogy mire gondolsz. :)
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:17
pont olyan provokatív vagy, mint egy rossz kutya ;)
Az én kutyám is agresszív, de már dolgozom rajta, kutyaiskolába járunk. Ha az én kutám felé jönél a te kutyáddal, az enyém egyenlőre tuti megpróbálná keresztben lenyelni (németjuhászról van szó)ha az én kutyámmal próbáltad meg volna ezt, hát én neked eresztettem volna az tuti. Te azén kutyámhoz ne nyúljál hozzá, nekem még tanácsot se adj. Majd én megoldom te meg kerülj el messzire.
Szerintem ez totál bunkóság, legközelebb kerld az ilyen kutyákot 10 méteres körzetben, merttuti hogy az a gyerek is ezt gondolja rólad. Márminthogy egy beképzelt alak vagy aki azt képzeli magáról hogy ő caesar milan és tökéletes kutyakiképző tökéletes kutyával
Már bocsi, kedves kérdező, de Te sem lehetsz sokkal tájékozottabb a témában, ha felteszel egy ilyen kérdést, amire nyilvánvaló a válasz...
Nem kell szidni egymást, Te kérdeztél, mi meg válaszoltunk.
Ha van olyan válasz, ami nem tetszett, hát istenem, nem vagyunk egyformák.:)
De ha az én közép-ázsiaimat szeretnéd helyre tenni, ugye nem én leszek a hibás, ha szerzel 1-2 sérülést?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!