Mi az az MKSZ, milyen kiállítások vannak itt és mire jó, ha valaki oda viszi a kutyáját?
Figyelt kérdés
Mármint az tudom, hogy mi az de itt milyen kiállítások vannak? Vagy mi értelme van egy ilyen MKSZ-es kiállításnak?2011. okt. 20. 21:08
1/23 anonim válasza:
Ugyan úgy lehet címeket szerezni,ugyan úgy bírálnak,csak az MKSZ családiassabb :D
2/23 A kérdező kommentje:
És ezekkel az MKSZ eredményekkel el lehet érni valamit? Vagyis a tenyésztésnél számít ez valamit, ha valakinek vannak MKSZ eredményei? Mert gondolom nem!
2011. okt. 20. 21:25
3/23 anonim válasza:
Mér ne számítana?? ugyan úgy kaphat rosszat meg jót!
ugyan olyan kiállítás mint a MEOÉS...
4/23 Akiteki válasza:
Az MKSZ-re általában azok járnak, akik egy nagy kiállításon nem érnek el semmit. El lehet menni, lehet gyűjteni a serlegeket. A tenyésztésben a normál MEOE kiállítások sem számítanak, csak az ember szeretné megmutatni, milyen szép kutyája van. A tenyésztés nem azon múlik, mennyi serlege van a kutyának.
5/23 A kérdező kommentje:
Persze nem, de sokan megnézik, hogy pl. a kan akivel fedeztetni akarnak milyen eredményei vannak! És mondjuk a külföldiek mit szólnak hozzá, ha kiírom a honlapomra, hogy van MKSZ-es eredményem. Gondolom azt se tudják mi az.
2011. okt. 20. 21:41
6/23 A kérdező kommentje:
Szóval, én azt hallottam, hogy egy ilyen MKSZ kiállítás nincsen egy szinten egy MEOE kiállítással? De miért nem? Ahogy nézegettem a bírók is van, hogy ugyanaz mind a 2 szervezetnél.
2011. okt. 20. 21:47
7/23 anonim válasza:
külföldiek nem nagyon szoktak járni MKSZ-re..
igazából mindegy hova viszed a kutyád...
8/23 anonim válasza:
Manapság semmi különbség egy CAC és egy MKSZ kiállítás minősége között. Sok fajtában neveznek akár MEOE győztes kutyát MKSZ-re is.
9/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez is érdekelne, hogy miért nem viszik külföldiek MKSZ-re a kutyáikat?? Ha állítólag ugyan az, mint a MEOE kiállítás.
2011. okt. 20. 21:53
10/23 Akiteki válasza:
Nem ugyanazok a bírók. Azon kívül mindenki tisztában van vele, hogy más eredményt elérni egy több ezer kutyás cacibon, mint egy 200 kutyás mksz kiállításon.
Külföldön az ilyeneket "nonofficial" kiállításoknak hívják. És azok az eredmények sem érdekelnek senkit.
Valóban van, aki azt nézi, hogy a kannak legyen sok serlege, de aki ért hozzá az inkább a törzskönyvével foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!