Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A háromkerekű biciklit, vagy...

A háromkerekű biciklit, vagy triciklit kiröhögik, ha meglátják az utakon?

Figyelt kérdés
Mozgáskorlátozott vagyok és csak mankóval tudok járni. A sima biciklizés bizonytalan a felszálláskor, az elinduláskor és a megálláskor is. Főleg a hirtelen elindulás okoz problémát a városi közlekedésben, ezért félek is bicajozni már. Látom, hogy nagyon sok modern tricikli van ma már a piacon, amivel biztosabb lenne a közlekedés. Csak ki tudja, hogyan fogadná ezt az utca népe? Nem élek olyan nagy városban, biztosan felismernének és kinevetnének. Mivel szélesebb nem tartja fel az autósforgalmat?

dec. 19. 14:02
1 2
 11/12 tothp ***** válasza:

A nem szokványos dolgokat azok nevetik ki, akik meg sem próbálják megérteni, hogy "miért".

Én is használok triciklit. Bár azt teljesen más okból és kimondottan sport célra. Sokan azt se értik. Nevetés,beszólás mindíg van. Legyen ez az ő problémájuk. Nem ártok senkinek vele és nekem így jó.

jan. 21. 08:32
 12/12 anonim válasza:
Ne félj, hogy kinevetnek. Az elsőnél én is azt gondoltam, de nem nevetett ki senki. Most cserére szorult, pont olyan a mostani,mint a linken van. Nem is váltanék vissza a 2 kerekűre, biztonságos, kényelmes
jan. 21. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!