Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire nehéz megszokni az...

Mennyire nehéz megszokni az országúti kerékpárt trekking és fitness kerékpár után?

Figyelt kérdés

Általában nagy túrákat szoktam menni ritkábban, 100-200 km-t.

Mennyire bírnám a sajátos testhelyzetet országutin, ha amúgy a távokhoz hozzá vagyok szokva? És emelkedőn mennyivel másabb?

ma 08:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellett megszokni, teljesen természetes volt, amikor trekkingről átültem országútira. Fontos, hogy megfelelő méretű legyen és jól legyen beállítva, ennyi. Aztán majd kitapasztalod, hogy neked mi a kényelmes, melyik nyereg a jó, milyen széles kormány kell, mert ezek egyénenként változnak.
ma 08:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem sok idő volt, hónapok, mire igazán komfortosnak éreztem. Hozzátenném, hogy a kormány nem volt igazán jó nekem. Megszoktam hónapok alatt, de mindig fájt kicsit a csuklyásizmom. Végül le lett cserélve egy más geometriájú kormányra, azóta tökéletes. :) Sőt azóta vettem az outi mellé egy gravelt is, szóval már 2 koskormányosom van, bármeddig el tudok menni velük. :)

Amúgy nekem kis női kezem van, a fékváltókart volt még nagyon nehéz megszokni, nem is csak a testtartást. De másoknak meg tök könnyen megy, úgyhogy remélem nem ijesztelek el. :)

ma 08:23
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
A nyakad vagy kitörik, vagy nem. Szemüveg van? Workoutoknál nem mindegy.
ma 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!