Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » ?!Lenne két kérdésem.Remélem...

Darklord88 kérdése:

?!Lenne két kérdésem.Remélem van itt aki foglalkozik bicikli javítással.Adott egy 280as kontrás bicikli amin a hátsó fogaskereket és a belső agyrészt is kicseréltem mert kattogott.A kattogás megszünt de most nehezebb lett tekerni illetve ha leveszem

Figyelt kérdés
a lábam a pedálról akkor a hajtókar magától forog menet közben aminek ugye nem kellene.Illetve kis ropogás is hallatszik a hátsó fogaskerékről.Gondolom amit feltettem fogaskerék nincs a lánchoz kopva és nem fekszik fel rá rendesen a lánc amiatt lehet a ropogás.De Az említett magától forgása a hajtókarnak mitől lehet?Amit lecseréltem fogaskerék az gyűrűvel volt rögzítve a mostani pedig menetes.Az előzőnek volt egy kis kimozgása de ennek a menetesnek nincs ugye.Vagy emiatt lenne a lánc ropogás?Mivel van itthon sok kiszerelt alkatrész ezért újat nem akarok venni és elég drágák is.Esetleg ötletek vannak?
nov. 13. 04:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Így nem lehet segíteni. Duma van, konkrétum nincs.
nov. 14. 06:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Mivel a kedves kérdező okosabb mindenkinél, tök fölöslegesen kérdezett.
nov. 14. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!