Ha folyamatosan égetem a gázkonvektort?
Állandóan kattog a konvektor, amikor begyújt és én meg felébredek rá.
Ha feltekerem max-ra és a fő gázcsapon zárok, hogy csak egy kicsit égjen, folyamatosan, abból lesz valami baj ?? CO visszaáramlás, vagy ilyesmi ? Ha többet fogyaszt az nem baj, pár 1000 forint szokott lenni a havi gázszámla.
Amit kigondoltál az nem megoldás .
Sajnos a lemez konvektorok a hő tágulásától pattognak,meg ahogy hűlnek vissza attól is .
Ha elzárod a fő csapot,még a gyújtóláng is kialudhat.
De ha állandóan kisebb lángon ég, akkor se kattog, mindig ugyanolyan forró. De én a termosztát kattanására gondoltam....
Mindegy már tárgytalan, így használom már napok óta és nem kattog. A termosztátot feltekertem maxra és a gázcsappal állítottam be a láng méretet. Van az elején egy kisablak, ahol látszik....
Az utolsóválaszoló szerintem még nem is látott konvektort. Mindegy, azért köszönöm a válaszokat.
Mit nem értesz azon hogy a csapnak két állása van?! A szelep van az állítási lehetőségre.
Csapot szelepként használni perverz dolog, elfogadhatatlan még a műszaki analfabétáktól is...
"De ha állandóan kisebb lángon ég, akkor se kattog, mindig ugyanolyan forró. De én a termosztát kattanására gondoltam...."
Akkor rossz a termosztát ki kell cserélni. Nem lehet egyformán forró!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!