Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Adott egy kontrás kerékpár...

Darklord88 kérdése:

Adott egy kontrás kerékpár hátsókerék?!.Amikor tekerem akkor időnként kattan.Nem szabályos időközönként hanem össze-vissza.Egyébként normálisan lehet tekerni.CSak ez a kattogás idegesítő.Néztem a csapágyakat a tengelyt stb ,de nem látok kopást vagy

Figyelt kérdés
törést.Amikor hátrafelé gurulok vele akkor van mikor befog a kontra van amikor nem.Természetesen be van zsírozva az adott terület.Amikor csak előre gurulok vele olyankor nincs ez a kattogás.Vajon mitől lehet ez?
tegnapelőtt 05:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Mármint ,ha előre guruolok vele és nem tekerem akkor nincs kattogás.Feltételezem ,ha tengely vagy csapágy baja lenne akkor olyankor is kattogna nem?
tegnapelőtt 05:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Jó eséllyel hátsó agy, ott középen, görgővezető kosár-görgő résznél van gond.

[link]

tegnapelőtt 06:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Na majd reggel kiderül most csináltam meg.Ahogy nézegettem a tengelyen van 2 csík valami gondolom koptatta.Nem mély kb fél mm mély. Azt bennehagytam ami rámegy persely azt kicseréltem .
tegnapelőtt 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!