Spinning mennyire hatásos ha fogyni szeretnék?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt látható eredmény ha heti rendszerességgel használom? Tudom, hogy ez mástól is függ de ha alapvetően egészségesen eszek kb mennyi idő? Mik a tapasztalatok?nov. 8. 17:37
1/7 anonim válasza:
Mit jelent a heti rendszeresség? Heti 1 alkalom 1 órán át?
2/7 anonim válasza:
Inkább minden nap 2×fél órát biciklizzél a szabad levegőn (reggel-este) vagy azzal menj munkába, és egyél kevesebbet. Ne az "egészséges" legyen a kulcsszó, hanem a kevesebb.
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Heti két három alkalommal gondoltam kb egy órát de nyilván az elején kevesebbet és ahogy belejövök gyakrabban vagy többet
nov. 9. 18:51
5/7 anonim válasza:
Ha normálisan csinálod, akkor 15 perc a bemelegíés és 15 perc a levezetés. Tehát fél óra, ami pörgősebb. Így nem fogsz alkalmanként 500 kcal-nál többet elégetni. Ennyit még nagyon könnyű visszaenni.
Otthonra akarsz venni gépet vagy járni akasz valahová?
6/7 tothp válasza:
2-es.
A 30-as éveim legelején még nem jöttem zavarba egy napi 200-220km-es túrától. Sőt, ezt több esetben csomaggal 3-4 egymásutáni napon megismételtem. Na szóval állóképességgel nem volt gond. Ebben az állapotomban betévedtem egy spinning edzésre. Egy óra alatt kiköpették velem a tüdőmet.
Szóval jó az, ha jól csinálják. De heti 1 alkalom az nagyon lassan okoz látható eredményt.
7/7 anonim válasza:
Bakker, rakd már át a váltót a legkisebb áttételre és pont ugyanúgy, vagy még jobban tekerheted, de ha éppen nincs szembeszél, hát ráhúzod a féket és még annyit se fogsz haladni. Teljesen mindegy hány km-t mentél korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!