Mennyitől számít drágának egy országúti kerékpár újonnan?
350 egy komolyabb országútiért (ami rendszeres edzésre vagy hobbi versenyzésre elmegy) nem számít soknak. Bár én ennyiért inkább a használtak között keresgélnék, úgy lényegesen jobbakat ki lehet fogni megfelelő átvizsgálás után, különösen ha az átlagosnál nagyobb vagy kisebb vázméretet keresel.
Az hogy kinek mi drága meglehetősen relatív. Szerintem nem az átlag pénztárcához viszonyíts (jelentsen az bármit is), hanem a sajátodhoz.
"Nagyjából ha megnézzük a palettát akkor azt látjuk, hogy kb 350.000 FT tól indulnak az országútik"
A jó és nem kőkorszaki, 2000-es évek első felében készült felnifékes bringák kínálata használtan, igen.
Alatta azért már van hobbi szintre elfogadható minőségű Claris/Sora szettes, karbon villás gép pár darab.
Ennek ellenére én elsőnek felnifékes olasz karbon outit vettem, aminek viszont erős hátránya, hogy cipőkanállal fért bele a 25-622 gumi, ami bizony néha kevés a magyar aszfaltra. Viszont ha jó az aszfalt, akkor összehasonlíthatatlanul jobb élményt ad, mint egy új, 10 kiló körüli kommersz gép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!