A bringára miért nem kell téli gumi? Vagy csak nem akkora üzlet, mint az autóra?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 14:12
11/14 anonim válasza:
Én jól bordázott gumit használok és nem szokott elcsúszni sem jégen, sem havon. Bicikli gumikban is van lágyabb és keményebb keverékű, télen értelem szerűen lágyabb kell. Először csak lassan menj jégen és szép lassan megtanulsz rajta jól közlekedni (tapasztalat).
12/14 anonim válasza:
Basszus, ezzel álmodtam az imént... a körúton állt a hó, én meg ráfékeztem egy picit, és úgy elzakóztam, hogy a fal adta a másikat... úgyhogy vigyázzatok, alváshoz is tegyétek fel a téli gumit :D
13/14 anonim válasza:
"..úgyhogy vigyázzatok, alváshoz is tegyétek fel a téli gumit :D "
Alváshoz gumit.. főleg ha lánnyal alszol. :-) )
14/14 anonim válasza:
Feltettem múltkor a téli szöges gumit a bringára.
Lefagyott részen mentem, az nagy élmény mert egyáltalán nem csúszik. Viszont amikor le akartam szállni a bringáról akkor majdnem kiszaladt az út a lábam alól. Még jó, hogy a bringa kormányba kapaszkodtam. Az szöges gumikkal nagyon stabil volt a jégen.
Ezzel szemben a hóbordák ugyanúgy megdobtak és oldalra húzták a kereket, pedig széles a gumi és tagolt mély a futó felület.
Szóval van bringára téli gumi, legfeljebb ritkábban esik szó róla. Na és nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!