De elvileg létezik olyan adapter, amit beletekerhetsz a furatba, és akkor mehet a prestás belső a felnibe.
okt. 5. 08:50
2/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
okt. 5. 08:59
3/22 anonim válasza:
Használhatod, de érdemes betenni azt a kis adapter. De a presta általában menetes és azzal az anyával tudod fixálni.
okt. 5. 14:24
4/22 anonim válasza:
Én is ugyan így jártam. Beraktam, és teljesen stabilan lehetett rögzíteni a szelepet a hozzá tartozó anyával. És a presta szelepnek legalább fém a töve is, így nem vágja ki a felni. A következő defektig pont jó lesz…
okt. 6. 07:59
5/22 anonim válasza:
Simán. De tekerd körbe egy pici szigszalaggal és úgy dugd bele, majd az anyával rögzítsd. Ha majd veszel normális szeleppel belsőt mindenképpen végigmeneteset vegyél, ne azt a gagyi gumikülsejűt.
okt. 6. 12:57
6/22 anonim válasza:
Az elmúlt 2 hónapban az egyik bicómon prestás belsővel jártam motorszelepes felnin. Kb 1000 km-t mentem vele így.
Aztán akkora durrdefektet kaptam hogy 1 óra múlva is csengett a fülem.
A szelep ahogy mozgott a felniben kidörzsölődött a töve és eldurrant.
Szóval egy darabig használhatod, ideidlenesen, vészhelyzetre, stb jó. De inkább vegyél a felnihez való szeleppel ellátott gumit. Nem jó amikor egy pillanat alatt megy el a levegő 30kmh sebességnél.....
okt. 6. 14:24
7/22 anonim válasza:
El nem tudom képzelni mi a jó ebben az idióta presta szelepben, ha a felni keskenysége miatt más indok nem lenne rá. Kis lófaxka semmi vacak, csak a baj van vele.
okt. 6. 20:40
8/22 anonim válasza:
7. én azért szeretem, mert kézzel meg lehet nyomni a szelepet és lehet engedni a levegőből. A motorszelepnél meg kell valami amivel megnyomod.
okt. 6. 21:10
9/22 anonim válasza:
Jajj... Ez nagyon pancser indok.
okt. 7. 00:50
10/22 TR75 válasza:
Mondjuk ezt a gyártóknak mondd, egyre több bicón van ilyen. Én sem komálom, sérülékeny, és kell az adapter, hogy egy benzinkúton vagy egy autómosónál fel lehessen fújni a gumit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!