Jelenlegi mtb autoszelepes belsővel van, ha cserélek belsőt akkor mehet bele presta szelepes is?
előnyöd nem származik gizdább h vékonyabb mint a versenybicósoknál-ennyi kábé fordítva már nemtudod ahoz át kell fúrnia felnit---prestaszelep adapterrel hasznlható a kúton...
hátszelet!
Mutassatok már egy olyan pumpát, amelyik csak autoszelepet tud!
Pumpa nélkül pedig őrültség elindulni.
#5: attól függ, hova mész. Ha Budapesten belül, akkor jó eséllyel lesz benzinkút a közelben. Meg amúgy is, jó külsővel nem olyan gyakori a defekt. Nekem párezer kilométerenként szokott bejönni egy, és az is jellemzően olyan, hogy lassan ereszt, szóval legrosszabb esetben is pár benzinkút érintésével haza tudok menni.
Lakott területen kívül, főleg olyan útvonalon, ahol nincs a közelben vasút, már jobban föl kell készülni a műszaki problémákra.
Én szoptam vele. Auto szelepes pót gumi volt nálam 🤨
Mi a tök? Nulla fok körüli hömérsékleten nem ragad a gumiragasztó! De csak 2órát vártam,hógy jöjjön valaki aki eladja nekem a belsőjét.
Otthon kifurtam nagyobbra és kivagtam a prestákat.
1. elönye van:gyorsan leereszthető.
A presta papíron jobban tartja a nyomást. Csak azt felejtik el, hogy a gumi anyagán át több levegő távozik, így ez elhanyagolható. Az autós a szélesebb, így presta betehető autóshoz készült felnibe de fordítva csak fúrás után.
Presta szétszedhető (ill. olyan is van) így a belsőbe/tubeless gumiba könnyen lehet tenni trutyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!