AV szelepes biciklikerekét fel tudom fújni hagyományos biciklipumpával?
az autószelepest benzinkúton tudod felfújni.
Hagyományos biciklipumpa alatt azt a vékony "csőrös"-t érted?
Az sajnos nem jó hozzá.
Most van akcióban az aldiban ilyen állópumpa, ha nem egyszeri használatra kéne neked bicajpumpa, érdemes ilyet venni:
4: igen, a mostani pumpákhoz már adnak mindenféle adaptert... De ezekhez az oldschool pumpákhoz tuti nincs ilyesmi..
7: Ilyenem is volt, fél óra alatt alig sikerült életet lehelni a kerékbe, én viszont kileheltem a lelkem.:(
A mostani "kínaival" fújok ötöt és majd kidurran a kerék.:)
Mindenfajta szelephez lehet kapni tömlőt. Az autó szelepessel nem árt vigyázni, mert ha túl nagy a nyomás, akkor nem zár le és szép lassan teljesen leereszt. A régi egyszerű szeleppel túl lehet fújni a gumit, de én az autó szelepet javaslom. Én minden gumira ilyet raktam, így nem kell a tömlőt cserélgetnem.
De érdemes venni egy kompresszort. Vannak kicsi hordozható kompresszorok, amit szivargyújtóra lehet dugni. Sokkal gyorsabb, mint kézzel pumpálni és van rajta nyomásmérő, hogy ne pumpáld túl a gumit. Én a kompresszorhoz vettem 220-as adaptert is, amin van szivargyújtó csatlakozó. Legalább 180A-s legyen, az már elviszi a kompresszort. Én már kézzel nem pumpálok, és jó a kocsihoz, biciklihez, talicskához, mindenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!