Újonnan vásárolt bicikli halkan nyikorog csak hajtás közben?
Figyelt kérdés
Sziasztok nem rég vettem boltból biciklit és kb 40 megtett kilóméter után azt vettem észre, hogy elkezdett nyikorogni halkan néha a bicikli amikor tekerem. Előtte kocsi csomagterében szállítottam. Lehet ott mozdult el valami? Vagy más?szept. 23. 20:02
2/8 anonim válasza:
WD sprével jó alakosan fújd be a mozgó, forgó részeknél, a felesleget töröld le. Attól talán elmúlik.
3/8 anonim válasza:
wd sprével sem alakosan, sem alaposan ne fújj be semmit!!
Derítsd ki mi nyikorog!
Mikor hallod? Tekerés közben igen, de guruláskor nem? Akkor a hajtásláncban valami. Ha csak guruláskor is akkor a kerekeknél valami. stb.
De a legjobb lenne ha visszavinnéd és a boltban néznék meg hogy biztosan ne veszítsd el a garit. Sőt ha 3 napon belül vagy a vásárlástól számítva, akkor mindenképpen vidd vissza!
Védésprével alakosan ne fájj a kerékpáron semmit!! Soha!! A WD40 nem kenésre való!
4/8 anonim válasza:
Lehet csak a nyereg,WD 40-et tényleg kerüld.
5/8 anonim válasza:
Így van, soha ne használj WD sprét életed hátralévő részében, kenésre főleg!
A kerékpárt meg vidd vissza!
Mindkettő tanulságos lesz.
(#2 voltam)
6/8 anonim válasza:
Én nem használok wd40-et, nem azét kérdem, csak kíváncsi lettem. Miért ekkora nagy ellenesség? :)
7/8 anonim válasza:
6: mert a wd40 nem kenőanyag, hanem oldószer. Semmit nem ken, cserébe leoldja a maradék kenőanyagot is ott, ahol nem kéne.
8/8 anonim válasza:
Ki kell deríteni mi nyikorog. Megpróbálhatod, hogy otthon fejre állítod a bringát és elkezded szépen lassan tekerni kézzel a pedált, megpörgeted a kerekeket. Közben fülelsz, hogy honnan jön a nyikorgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!