Tudnátok tanácsot adni, hogy milyen elemeket vásárolhatok az lábbi biciklihez? (Kerérpár alkatrészekkel kapcsolatos)
Trek 4300 DISC a típus.
Szeretném kicserélni a felnit rajta, mert estem vele egyet és szerintem eltört valami, mert ide-oda leng a kerék.
Ez a felni van rajta most:
Bontrager AT-650 Disc
Viszont ez elég drága, tudnátok ajánlani valamit, ami árban kicsit kedvezőbb?
Illetve az agyakat is cseréljem le?
Első agy:
-Formula DC20 alu
Hátsó:
-Formula DC22 LW alu
Ezeket nem néztem meg milyen árban vannak, de ha tudtok itt is jó ár/érték arányban mondani valamit, akkor azt megköszönöm.
Meg lehet hülye kérdést, de a pedált meg a szerkezetet, ami közte fogja szeretném valami stabilabbra és jobbra cserélni, nem pedig műanyagon hagyni. Erre tudtok valami tippet adni?
Válaszokat előre is köszi.
" és szerintem eltört valami, mert ide-oda leng a kerék."
A hibát kellene meghatározni, mielőtt mindenfélét bevásárolsz. Valószínűleg simán csak nyolcas van benne.
Pedál és hajtómű természetesen cserélhető, a tengelytől és a kerékpártől függő méretek tükrében. Azt vedd figyelembe, hogy hajtómű csere esetén nagyon jó eséllyel kell új lánc és hátsó lánckerék sor is.
A leírás szerint ilyen hajtómű volt rajta gyárilag, ennél stabilabbat szeretnél? Mert egyébként hogyan nem stabil?
Egy aluminium platform pedállal kb. minden esetben jobban jársz, mint egy műanyag.
Elvittem szervizbe, ahogy mondtátok.
Jól gondoltam, az egész kuka, mint mondtam leng ide-oda :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!