Városon belüli közlekedéshez sima, nem elektromos kerékpár is elég. Felesleges drága országúti. Azt azok vesznek, akik nem csak közlekedésre, hanem sportolásra is használják a kerékpárt és nem hagyják ott sehol.
Ha meg nagyobb távolságra akarsz eljutni, arra se megoldás az elektromos kerékpár, mert egy nagyobb akkuval felszerelt is max. 70-80km-t bír, azaz 30-40km távolságra tudsz vele eljutni ha vissza is akarsz menni ahonnan indultál. Ez egy akármilyen kerékpárral is teljesíthető.
szept. 8. 09:06
12/16 A kérdező kommentje:
Egy e-bike sok százezer Ft. Ezért nem veszek csak úgy.
Városban tényleg oké a tömegközlekedés, pláne Bp-en. És még van a családban autó, amihez hozzáférek. Majd visszatérek az e-bike-ra, ha ez megváltozik.
szept. 9. 15:38
13/16 anonim válasza:
Ha Ausztriába költözök, lehet hogy fogok venni egy e-mtb-ot. Alapvetően beszállásokhoz venném, mert sok esetben meg lehetne spórolni vele hüttében alvást nagyobb hegymászó túráknál ha valameddig felmennénk e-kerékpárral. Tudom, hogy valahol csalás, de nekem nem volt soha elsődleges sportom a kerékpár, az idő meg kevés, annyi hegyet megmásznék még.
szept. 10. 14:20
14/16 veszettkecske válasza:
Nincs. Van helyette egy jó bicóm, két jó combon. De megvan ennek is a létjogosultsága, talán munkába járáshoz stb, amikor fáradtabb az ember és nem a sport a cél, hanem a gyorsaság és költséghatékonyság. De nem az én világom.
szept. 10. 15:07
15/16 MolotovPunk válasza:
Nincs, mert számomra felesleges az e-bike. Plusz ennél nem döglik be, vagy nem gyullad ki az akkumulátor, így garázsba és lakásba is be tudom vinni nyugodtan. Hagyományos első teleszkópos MTB kerékpárom van, azzal lehet menni földes és kátyús utakon egyaránt, mivel jól bírja azt a kerekeinek köszönhetően. Pont ezért vettem MTB kerékpárt, amúgy is megyek vele heti szinten kb maximum 50-60km-t. Arra nekem megfelel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!