Országúti bringások. Milyen bringád van? mennyiért vetted? Mennyit érhet most?
Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 18:48
1/5 anonim válasza:
Tiagra szettes Cannondale, 280 ezer volt 8 éve, szerintem most is ér annyit ahogy megdrágult minden.
2/5 anonim válasza:
Author a3304. 2005-ben vettem, de mivel 2004-es modell, 30%-kal olcsóbb, 179 000 Ft helyett csak 125 000 Ft volt anno. Amúgy a 2004-es és 2005-ös modell technikailag semmiben nem különbözik, tehát pont ilyen biciklit kaptam volna teljes áron is. Nagyon jól bevált. 3 Ironman-t megcsinált velem.
3/5 anonim válasza:
Egy Dusikám van, 1999 ben vettem
10.000 Ft ért.
Mára már teljesen tönkre ment mindene ki van.(semmit nem ér)
Nyáron kezdtem a felújítását, talán menthető.
4/5 MGéza válasza:
2013-as olasz karbon, teljesen olasz felszereltséggel, Veloce váltás és fékek, Gippiemme felnik. Nagy hátránya, hogy klasszikus outi gépnek készült, a villákba nem fér be 25-622-nél nagyobb gumi. Ára 260k forint volt használtan, tavaly nyáron.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. szept. 12. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!