Én nem ezt venném, használtan ki lehet fogni lényegesen komolyabbakat is hasonló árban. Hobbi szinten lehet sportolni ezzel is nyilván, de más élmény egy komolyabbal, azzal kevesebb a szerelés, kevesebb a bosszúság, jobb a teljesítmény.
Sokan írták, hogy ezzel nem lehet sportolni. Erről az a figura jutott eszembe, akivel régebben amatőrben sokszor együtt versenyeztem. Mindenki jött a vagyonokat érő bringájával profi felszerelésben, a csávó meg a lehető legolcsóbb áruházas ütött-kopott biciklivel, műanyag pedállal, tornacipőben. Aki nem ismerte az először csak röhögött rajta, de a fickó rendre a mezőny elejében végzett. Szóval szerintem sportolni mindennel lehet ha kellően elhivatott vagy. Az ne tartson vissza ha nem veheted meg a legdrágább cuccokat.
A6 acél vázzal nincs gond,ha nem ázikmeg.
A baj,hogy gagyi cuccokl van tele aggatva.
Alap váltó. A fék is bár meglehetvele állni,ha tiszta a felni.
Olyasmire jó,hogy szombat vasárnap tekersz vele 40-50km-et,hogy ne a diványon rohadj egész nyáron.
Ja de összeségében még azok is jók ideig oráig.
Ha nem állitgatja sokat a nyerget az megtartja.(volt nekem rossza is,nem lehetett előre-hátra állitani)
A váltó meg,amig azt sem kell állitani addig az is jó. Kb:amig elnem múllik a 40fok. (2hét 1honap)
A bringa max. 15-20% át adja az eredménynek. Szóval az itt válaszlókat Kata és Attila is lazán oda bassza. Még ezze a bringával is.
De tacskoval már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!