Ti tudtok sportolni pánikbetegen?
Pánikbeteg vagyok, deperszonalizációs zavarral párosítva.
Futással ilyesmikkel általában nincs gond, amíg futok, addig nem érzem, hogy erősebben ver a szívem, leállni pedig fokozatosan kell leállnom, elősször lassítok, aztán gyors gyaloglok és szépen fokozatosan lassítok, hogy a szívemet a lehető legkevésbé érezzem.
A gond guggolásnál kezdődik, lenyomom a 8 ismétlésemet 80-90kg-al a vállamon, abban a pillanatban, hogy lerakom a súlyt, már érzem is a szívemet, és az agyamban autómatikusan robban a bomba és nagyon gyorsan elmennek otthonról... sok időbe tellett, mire elértem, hogy ilyenkor ne hazaszaladjak, hanem felhasználjam a pánikot az edzésre, jó dolog az a plusz adrenalin, ha tudod használni.
A gond ott van, ha előjön a deperszonalizációs zavar is akkor garantált, hogy elgurul a gyógyszerem, azonnal szaladás haza, vagy ha otthon edzem, akkor fel alá járkálok ordítok őrjöngök, tépem a hajamat és próbálok magamhoz térni...
Ezt a személyiségi zavart, ha nem szenvedsz tőle nehéz elképzelni, kb úgy kell elképzelni, hogy elveszítem a kapcsolatot a tudatom és a testem közt és olyan mintha egy külső szemlélője lennék a testemnek.. rettenetes.
Általában összeesésig stresszelem magamat és mikor magamhoz térek kialudva, már teljesen rendben vagyok... kivéve, mikor nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!