Kerékpár defekt javítást mennyiért csinálnak meg?
4-5 ezer????
Aztaku....
Max 1500 a pótbelső (vagy 1200ért javítókészlet), és meg kell tanulni megcsinálni.
5000 ftból, ha nagyon akarom, még pumpát is veszek és az a következő defekthez is jó lesz.
Gyors keresés után jellemző a 2-3000 Ft szervízdíj. Egyébként senki nem áll le defektet javítani, hanem cserélik a belsőt.
A foltozás vagy a csere egyébként nagyon nem rakétatudomány, érdemes ezeket 2-3 videóból ellesni. és akkor önallátó is leszel, nem szorulsz a szervíz nyitvatartására és a várakozásra.
Semennyiért. Kicseréli a belsőt egy újra.
Az árat megdobja, ha a hátsó kerék agyváltós, motoros, és lehet vele szarakodni.
Amikor pár éve utoljára láttam egy szervizben, akkor 1500 Ft.-ba került (plusz a belső ára). Gondolom azóta emelkedett.
A magam részéről.pedig úgy vagyok vele, hogy aki egy egyszerű defekttel képes szervizbe tolni a keróját, az meg is érdemli, hogy vastagon megfizettessék vele...
Azok a nőcik szokták bevinni ahol nincs faszi, vagy valami szabadbölcsész esetleg politikus és technikai nulla.
Egy agyváltósat vagy más módon komplikáltat, motorosat nem is olyan egyszerű szétszedni mint ahogy az az íróasztalnál tűnik.
Egy camping első kerék persze sima ügy.
Drágán, ahhoz képest, hogy házilag is meg lehet ragasztani/kicserélni.
Egy lyuk beragasztása nekem kb 20 perc, ha jó vagyok és a külső sem feszes túlságosan, csere pedig 10 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!