Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A slime defekt javító folyadék...

Dbubs kérdése:

A slime defekt javító folyadék nem fog ütni a kerékben?

Figyelt kérdés
Attól félek hogy mikor bele öntöm a bicikli kerékbe akkor valahol több fog maradni és nem fog egyenletesen forogni, ütni fog, ez lehetséges? Ez az ütés árthat valaminek? Vagy a súlyom alatt nem fog ütni? (73kg)

máj. 27. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Az én bringámbam is van ilyen.

Nem fog ütni. A centrifugális erő szépen eloszlatja belül.

Észre sem fogod venni.

máj. 27. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Tekerték már esőben vagy vizes úton? Ütött a kerék a víztől?
máj. 28. 07:52
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem fog. Viszont kb. fél évente nem árt egy komplett belső cserét megejteni, mert a beleszáradt, összecsomósodott folyadék miatt már tud ütni!
máj. 28. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:
42%

És a beleszáradt genyé már nem is csinál semmit defekt esetén.

Ez a trutyi csak parasztvakítás. Nem tudom miért kedvelik ennyien. Én kétszer töltöttem be: először és utoljára.

máj. 28. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Amikor nekem beletöltötte a szerelő, azt mondta, hogy tekerjek 10 km-t, hogy egyenletesen eloszlódjon. persze, ha sokáig nem használod a bringát, megülhet, de utána kiforogja magát újra.
máj. 28. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nyáron nem lesz vele problémád. Majd télen, hidegben!
máj. 28. 23:35
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Ősz végén nyomattam bele, télen is tekertem. Semmi probkémám nem volt vele.
máj. 28. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:
hidegben, fagyban elindulás után jó darabos lesz
máj. 29. 04:50
 9/9 anonim ***** válasza:
41%

A hivatalos leírása szerint is vacak lesz:

"FIGYELMEZTETÉS: A folyadék egy ideiglenes megoldás a defekt kiküszöbölésére. Amint lehetősége van - akár belső, akár belső nélküli (TUBELESS) rendszerű kereket használ - javítsa meg a belső illetve a külső sérüléseit. A folyadék nagyobb sebességnél vibrációt okozhat, illetve hosszabb tárolási idő esetén a kerék a folyadék szétterüléséig egyenetlenül futhat. A folyadék használatakor használjon védőszemüveget, védőkesztyűt. Rendszeresen ellenőrizze, hogy vannak-e idegen tárgyak a gumiban. A Slime folyadék csak a gumi futófelületén lévő defekteket tömíti el. A termék szavatossága két év a betöltéstől és 4 év a gyártástól számítva."

1000x többet ér egy normális defektvédős gumiköpeny mint bármelyik folyadék.

máj. 29. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!