Milyen defektmentesítő folyadékot használtok?
Figyelt kérdés
Azok közül, amiket már előre bele kell tölteni a belsőbe. Azt olvastam a polimer alapú a jobb, mert az nem teszi tönkre a szelepet.2023. jún. 25. 05:22
1/5 anonim válasza:
Joe's no flat - jópár szelepet tönkretett már, de sajnos 1 litert vettem, így használom amíg van. Defektet még nem kaptam vele.
Viszont ha esetleg országútihoz használnád, akkor előtte nézd meg milyen nyomásig használható, mert ezek legtöbbje MTB vagy gravel gumikhoz/belsőkhöz van. Van néhány ami nagyobb, országúti nyomáson is működik.
2/5 anonim válasza:
Slime, két biciklin, kb. fél éve. Azóta nem volt olyan defektem, hogy leeresztett volna a gumi.
3/5 anonim válasza:
Defektvédős gumiköpeny... évek óta nem volt defektem és a szelepjeim is köszönik, jól vannak.
4/5 anonim válasza:
Nekem belsőben a Continental Revo Sealant tök jól működött. Most a csöves bringámban az egyikben talán még ez van, a másik dekás előre töltött belső. Egyelőre egyikkel sem volt defektem.
5/5 anonim válasza:
Montenbájkon Slime, évek óta. A cicás csengő mellett a legjobb befektetés volt. A szelep hajlomos oxidálódni, hiszen vizes anyag, és azt is érdemes látni, hogy a trutyi pont a szelepet ne szeretné eltömíteni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!