Folyadék bevitelt, hogy oldjátok meg nyáron?
Figyelt kérdés
Jelen esetben 100km környéki távra gondolok országútival. Montinál semmi gond mert 2 kulacs+2L-es ivózsák. De aszfaltra csak 2 kulacsot viszek amiket elég hamar ki tudok üríteni. Útközben bolt, kocsma, közkút vagy mit szoktatok még igénybe venni?2022. jún. 18. 21:08
1/10 anonim válasza:
"mit szoktatok még igénybe venni?"
Temető! Az minden falubannvan és ott mindig van csap!
2/10 anonim válasza:
Közkút, benzinkút, végső esetben bolt. Túristalátványosságok parkolójában néha van vizesblokk.
3/10 anonim válasza:
Közkutak nevű alkalmazást szoktam használni.Telefonon meg tudod nézni hol van a közelben kút.Párszor már jól jött.
4/10 anonim válasza:
Közkút. Én az osm térképén szoktam előre megnézni, hol lesz. Vagy útközben az osmand. De biztos van más app is, ami tudja (de elég sok ugyanebből az adatbázisból dolgozik, esetleg kényelmesebb a megjelenítő).
5/10 anonim válasza:
A turistautak.hu poi adatbáziást tudom ajánlani.
Ileltve az OSM-ét. A közkutak abból dolgozik. És ha esetleg láttok egy iható vizü, működő kutat, akkor nem szégyen jelenteni a közkutak appban, vagy feltenni OSM-re, Tuhura.
6/10 anonim válasza:
Csomagtartót megpakolni és csók.
7/10 anonim válasza:
Pakolja meg a nyári villám! Nem hátasló vagyok! :D
8/10 anonim válasza:
Akkor ne vigyél magaddal innivalót és probléma megoldva.
9/10 MGéza válasza:
Nagyobb űrtartalmú kulacs, előtte is iszok. Közben már a közkút is megfelelő, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!