Véleményeket szeretnék kérni erről a kerékpárról? Tudom hogy kezdőknek való, én is az vagyok.
Nem, nyilván használható, ha nem versenysport a cél. ( A hülye leírás nem feltétlenül a bringa hibája:) ).
De tényleg, mennyire vagy kezdő és mire, mennyit szeretnéd használni?
Ó, hát ennyire akár egy camping is jó. :)
Én ennyit járok munkába, egy közel 40 éves, 6 sebességes német bringával, amin a kormányszáron van a váltó. Könnyű, alumínium, jól szedi a lábait, nem kell megerőltetnem magam rajta. Túl sok karbantartást nem igényel, pucolgatom, olajozgatom és megy szépen.
Montival nehezebb, de azért 15 km azzal sem kéne, hogy megterhelő legyen. Ott valami nem oké, vagy túl széles, rücskös gumik vannak rajta, vagy nincs jól felfújva, vagy nem megfelelő áttételt használsz. Előbbin akár egy gumicserével is lehet segíteni, teszel rá keskenyebb, futóélest, máris könnyebb lesz hajtani. Erre a 15 km-re (ami közel sem túratáv) felesleges másik biciklit venni.
Nem, én nem tekerek naponta 50 km-t, csak hetente összesen. Igen, unnám, de aki sportból bringázik, annak ez meg sem kottyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!