Bicikli féktárcsa- hogy lehet tökéletesen beállítani?
Tegnap vásárolt vadonatúj biciklimnek az első féktárcsája surrog. ( videon hallható látható ) . Tudom hogy van két csavarka, azzal lehet állítani, de nem sikerült. Illetve nem tudom mennyit kell/lehet engedni - húzni rajta, abszolút laikus vagyok. Mi a trükkje?
Illetve a hátsó futás közben nem surrog hanem fékezés közben adja ezt a hangot.
Légyszi ne írjátok hogy vigyem szervízbe! 🙏 Magamtól is eszembe jutott, de fullon van a környék összes szervíze nem tudják most vállalni. Én meg addig nem nagyon merek menni vele.
Eleglide.
Jöhetnek a kommentek hogy ki az a hülye aki ilyen kínai szart vesz…..
De azert elarulom az árához képest nagyon is jo. Amit tud azt atombiztosan tudja.
Ès nekem ennyi pont elég.
Amit a képből látni:
Se nem gyorszáras, se nem átütőtengelyes a kerék rögzítése.
A fék PM-es, de nem az sem úgy van rögzítve, ahogy illik. Gondolom a furat sem hosszúkás oldalirányban, nehogy állítani lehessen.
Bolta, suliba, kocsmába járni jó, de másra alkalmatlan, mert gondolom minden rész ezt a szintet képviseli.
Olyan mintha lenne egy minimális 8-as a tárcsában, mert nem folyton csinálja...
Amúgy ha fékezés közben surrant, azzal ne foglalkozz! Amíg új volt a biciklim, nekem is csinálta. Aztán bekopott és nem surrantott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!