Milyen mozdulatsorral szállsz fel a biciklire? Az alábbi mozdulatsor jó?
Strandos, camping bicikli, idősebb hölgy trükkje:
1. bal lábbal a bal pedálra áll
2. jobb lábbal a bicikli bal oldalán 3-4-szer elrugaszkodni, mintha roller lenne
3. egy mozdulattal a már mozgó bringára felpattanni a nyeregbe, közben középen maga alatt húzva a jobb lábat ráhelyezi a jobb pedálra
4. elteker tova
Ki így-ki úgy, bár én ezt a "rollerezős" módszert sosem alkalmaztam. (Idősebb hölgy vagyok, picit megdöntöm a bringát, átemelem a jobb lábam a felsőcsőn a lehetőleg "helyzetbe" állított pedálra és start.
" Alföldi kerékpáros -kisfilm " :) :
#12 ez nagyon jó, köszi!
A hölgy, akit láttam,a rollerezős módot választotta, és olyan középhaladó lehetett.
Nagyon veszélyes játék ez... nem tudom ki találta ki ezt a fajta indulást. Sajnos öregeknél sokszor látom. Fater nője egy ilyen indulásnál nem tudta átteni a lábát, beleakadt neki a vázba és nekiesett egy kerítésnek. Csúnya látvány volt. Kulcscsont törés, alkar törés és a kerítésről ne is beszéljünk...
Én úgy indulok hogy a kerékpár bal oldalán állok, jobb lábat átteszem, úgy állítom be a pedált hogy tudjam azonnal naomni, ballal rúgok egyet, jobbal már tekerek is, felülök és tekerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!