Mennyi felkészültséget igényel az 1 napos Balaton kör?
A konditermi edzés nem áll tőlem távol, évek óta járok heti 4 alkalommal, idén elhatároztam, hogy felkészülök az 1 napos Balaton körre.
Elkezdtem hétvégente tekerni és mivel nincs messze a Balaton Északi része ezért ott szoktam tekerni hétvégente, 40km volt az első távom, majd 60km, ezek után megcsináltam a kis kört ami az órám szerint 82km lett, majd 100km, 127km és múlthétvégén 73km-ig jutottam, aztán szerencsétlen módon defektet kaptam.
Ezen a héten akartam nekimenni ennyi felkészüléssel, de az időjárás miatt halasztottam jövő hétre.
Tavaly már megcsináltam a nagy kört egy sima városi biciklivel, idén egy kölcsön országúti kerékpárral fogok nekiindulni, ezt hajtottam hétvégente, célidőm nincsen, csak szeretném teljesíteni 1 nap alatt lehetőleg vállalható idővel.
Nem fog ez az 1 hét kihagyás gondot okozni jövő héten? Egyáltalán készen állok?
Sokan tized ennyi felkészültséggel mennek neki, vagy még annyival sem.
A Balaton kör inkább unalmas mint megerőltető.
Ha 100+km megy, akkor a Balaton kör is fog, erőlködés nélkül!
Pótbelső, folt, pumpa, pénz legyen nálad (ha baj van haza tudj vonatozni) és hajrá!
Csak arra figyelj hogy mindig ugyanazon az oldaladon legyen a nagy víz!
mennyi idő alatt tekerted le 100 km-t?
és 100km full fáradt voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!