Jövőhéten nekimenjek a Balaton körnek egy nap alatt?
Tavaly megcsináltam egy nap alatt a kört egy rendezvény keretén belül, akkor jóval felkészültebb voltam mint most, idén viszont szeretném megcsinálni egyedül is, viszont csak hétvégente szoktam elmenni hosszabbakat tekerni, a legutolsó 4 tekerésem 80km, 80km, 110km, 120km, illetve holnap tervezek még egy 100-at menni.
És ennyi felkészüléssel mennék neki jövőhéten, mennyire reális, hogy sikerülni fog?
Szerintem is mehetsz.
Aki 100km körül tud tekerni, annak megvan a rutinja, tapasztalata és felismeri ha vége. Ha gond van felülsz egy vonatra és hazamész. Körbe van mindenhol vasút, nem nehéz menteni egy túlvállalt vagy technikai hiba miatt teljesíthetetlen kört. Azért ez nem a Bözsöny, hogy 20 km-t kelljen vállon vinni a bringát mire civilizációt találsz :D
Vagy - nem tudom honnan indulsz - ha elérsz a komphoz, ott is dönthetsz úgy, hogy röidítesz.
Fonyód - Badacsony között is mennek már a hajók, ott is lehet rövidíteni ha baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!