Létezik olyan aplikáció, ami rögzíti a megtett utat, esetleg térképre rakja, mutatja a megtett távolságot, időt?
Figyelt kérdés
Valahogy úgy képzelem el, hogy elinditom az appot, elindulok én is, majd ha célba értem, leállítom az appot, és leolvasható lesz a megtett táv, idő, és esetleg konkrétan térképen mutatja, merre jártam.máj. 24. 13:41
3/16 anonim válasza:
Rengeteg ilyen van....
A Strava az inkább edzéshez való, mert minden adatot is rögzít, mutat számol.
OSMandmaps is tud rögzíteni nyomvonalat és teljesen offline.
4/16 anonim válasza:
A google térkép is rögzíti az útvonalat, megtett km-t, és az időtartamot is
5/16 anonim válasza:
Mindenki, aki kicsit is komolyabban gondolja a biciklizést a boltba járásnál, Stravát használ. Biztos, hogy találsz ismerősöket is.
6/16 anonim válasza:
4 vagyok. Miért is nem hasznos az én válaszom
7/16 anonim válasza:
#6!
Mert ott minden mozgásod fent van, de gyakran nagyon pontatlanul. Lehetetlen visszkeresni, hogy melyik volt a bringázás.
Nem látsz szintmetszetet, nem tudod visszanézni a sebességedet.
És ezernyi ilyen van még.
8/16 anonim válasza:
Sports Tracker is teljesen jó, mindent tud, amit a már említett alkalmazások is.
9/16 anonim válasza:
Mindenképpen offline programot használj, az OSMandmaps tökéletes lesz neked, csak ismerd ki.
10/16 anonim válasza:
Nagyon sok van, a Strava a legnépszerűbb, kb minden bringás azt használja. Ingyenes verziója is teljesen jól használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!