Országúti kerékpáral lehet menni platform pedálal?
Eléggé félek a patent,spd pedáloktól.Új országútis vagyok és félek hogy nem fog menni a spd pedálal való összebarátkozás.
Szóval az a kérdésem nem e baj hogy platform pedálal megyek országútin.
Nem kell tőlük félni, hidd el, a barátaid. Sokkal jobban pozícióba tudod állítani a lábad, nagyobb erőkifejtésre leszel velük képes. Egyébként a speciális cipő merev talpa, pont hogy kell, anélkül nagyon fog fájni a lábad egy 60+-os táv után, mivel a nagyobb tempóhoz sokkal nagyobb erőkifejtés is kell és azt érzi a lábad is.
Persze egy kicsit tanulni kell velük a kerékpározást, mivel ha elfelejted kiakasztani a lábad megállás előtt, akkor bizony el fogsz dőlni mint egy zsák. Előre kell gondolkodni hogy mit akarsz majd csinálni, ennyi az egész.
Tudom igazad van.Csak 2 hónapja volt egy komoly downhill balesetem és elszakadt a vállamban az ac izület.És bennem maradt ez,félek ilyen dolgoktól.
Menyire nehéz egy 10-es skálán meg tanulni a ki és be csatolást.
Egyébként look kéo classic 3 pedált vettem,ezt tanácsolták.Mennyire jó ez kezdőnek?
Nem való mindenkinek, van aki rühelli.
A bringádra pedig olyat raksz ami neked a legjobb. Nyugodtan rátehetsz egy akármilyen műanyagpedált is, nem kötelező semmit sem magadra erőszakolni, ha nem fontos.
#5!
Gondolom csak egy cipővel próbáltad. Mármint nincs 2-3 spd-s cipőd, hiszen csak kóstolgatod a témát.
7
2 cipővel próbáltam. Nekem nem jött be, van akinek nem jön be, ennyi. Nem kell ezt megkérdőjelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!