#4: Tényleg nem bántásból,de totál baromságokat írsz. Rajtad kívül senki nem gondolja hogy "másodlagos" a váz. Ha te így érzed akkor valamit nagyon szarul csinálsz
ápr. 9. 15:03
12/17 anonim válasza:
Azért érti úgy, hogy másodlagos, mert van az a nyeregcső és van az a kormánystucni, kormány amivel minden bicikli használhatóvá tehető, csak ki kell találni hozzá egy "sportot". És mindig mindenbe bele lehet magyarázni mindent miért isteni vagy miért ördögi.
ápr. 9. 18:09
13/17 anonim válasza:
Az egy dolog üléspozíció szempontjából használhatóvá teszed,de közben pl. a súlypontod már lehet hogy 20 centivel előrébb/hátrébb van. Attól hogy valamin kényelmes ülni,még nem biztos hogy jó lesz arra amire neked kell,ezért nem értem amit a 4-es írt,és ezért fontos a vázgeometria(outisoknak talán a súly is számít)
ápr. 9. 19:23
14/17 anonim válasza:
13, a súly akkor számít amikor fel akarod rakni lidlis állványra vagy fejre akarod állítani. Egyébként annyire nem lényeg, mint amennyire túlhájpolják. Főleg azóta nem mióta elektrobiciklire hülyítenek mindenkit.
Az országútis grammhuszár külön állatfaj, a kínai gyártók nagy örömére.
ápr. 9. 20:47
15/17 anonim válasza:
Azért ezt így nem mondanám. Van egy 13 kg-os városi biciklim és volt egy 18 kilós trekkingem. Utóbbit már akkor furcsán nehéznek éreztem, amikor az első pár méteren toltam... El is adtam.:(
ápr. 9. 21:00
16/17 anonim válasza:
18 kilós trekkinget hogy lehet összehozni? Az már lassan dh cangák között is nehéznek számít:D
Az igaz hogy nem számít annyit a súly mint sokan gondolják,a legnagyobb grammhuszárok többsége észre se venne plusz 1-2 kilót amíg kézzel fel nem emeli
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!