Az dícséretnek számít, ha azt mondják rám, hogy tuti kokszolok meg szúrom magam, amikor én tudom, hogy naturál vagyok?
Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 11:05
3/9 anonim válasza:
Úgy néz ki mégsem volt elég a dícséret, mert ide jöttél még egy kis plusz fényezésért.
4/9 anonim válasza:
Kokszolsz te, csak már magadnak se ismered be.
6/9 A kérdező kommentje:
3. Nem kell a dícséret, főleg nem a tudatlanoké. Szoktam is mondani nekik, hogy ha kokszolnék, nem így néznék ki.
2017. máj. 7. 11:48
7/9 anonim válasza:
"3. Nem kell a dícséret, főleg nem a tudatlanoké."
Ez a kérdés után te is elég tudatlannak tűnsz. Persze, nyilván nem vagy annyira faék, hogy ne értsd meg, de kell még egy kis fényezés. :-)
8/9 anonim válasza:
oké hogy 2 milliig naturál de hány mg-ig?
9/9 anonim válasza:
Látszik valakin, hogy kokszol e. Ha rád ezt mondják, ők valószínűleg még nem láttak olyan testépítőt, akik nem kokszolnak. Szerintem felfújt lufi lehetsz, azért hiszik azt, hogy kokszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!