Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 40 mm-es rugóúttal rendelkező...

40 mm-es rugóúttal rendelkező teleszkóp megfelelő városi használatra?

Figyelt kérdés

Például az alacsonyabb padkákat kisebb úthibákat lecsillapítja? Hány centit nyomódik be alapból egy 85 kilós ember alatt, marad még elég rugóút? Konkrétan erről a tipusról van véleményetek?

[link]

márc. 17. 13:43
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
30# miért is?
márc. 17. 23:24
 32/33 anonim ***** válasza:

Megmondom neked a tutit!

Nem teló kell, hanem meg kell tanulni kerékpározni.

Nem úgy kell lemenni a padkáról, hogy a kormányon tehénkedsz, hanem hátra teszed a súlyodat.

A telónak nem az a lényege, hogy kényelmesebb legyen a kezdenek, hanem az, hogy több ideig érjel a kerék a talajhoz.

Ha veszel egy olcsó telót, amiben se csillapítás, se lock, akkor minden kigyorsítás lassú lesz. Főleg, ha kiállsz és nem szépen tekersz patentpedállal.

23-as gumival mentem éveken át és semmi baja nem lett a keréknek.

Túl van hype-olva a gördölési ellenállás. Nem leszel mérhetően lassabb, ha ballonosabb gumit használsz. És az alacsonyabb nyomás sem tesz feltétlenül lassabbá.

márc. 18. 23:14
 33/33 A kérdező kommentje:

32# Miből jött az le neked, hogy én nem tudok kerékpározni? Kb. 30 éve bringázok napi szinten, tisztában vagyok vele, hogy kell helyezni a súlypontokat, hetente teszek meg 60-70 km-es túrákat. Nem versenyző vagyok, hogy olyan kigyorsításokat végezzek aminél hátrányt teremt egy teleszkóp. Minek patent pedál egy városi túra gépre? 23-as gumiról beszélsz ami extrém vékony, de utána azt írod túl van hypolva gördülési ellenállás. :D

Egyébként már eldönöttem, hogy nem teszek erre a gépre telót, mert több a hátránya mint az előnye. Akik értelmesen hozzászóltak azoknak köszi.

márc. 19. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!