40 mm-es rugóúttal rendelkező teleszkóp megfelelő városi használatra?
Például az alacsonyabb padkákat kisebb úthibákat lecsillapítja? Hány centit nyomódik be alapból egy 85 kilós ember alatt, marad még elég rugóút? Konkrétan erről a tipusról van véleményetek?
Megmondom neked a tutit!
Nem teló kell, hanem meg kell tanulni kerékpározni.
Nem úgy kell lemenni a padkáról, hogy a kormányon tehénkedsz, hanem hátra teszed a súlyodat.
A telónak nem az a lényege, hogy kényelmesebb legyen a kezdenek, hanem az, hogy több ideig érjel a kerék a talajhoz.
Ha veszel egy olcsó telót, amiben se csillapítás, se lock, akkor minden kigyorsítás lassú lesz. Főleg, ha kiállsz és nem szépen tekersz patentpedállal.
23-as gumival mentem éveken át és semmi baja nem lett a keréknek.
Túl van hype-olva a gördölési ellenállás. Nem leszel mérhetően lassabb, ha ballonosabb gumit használsz. És az alacsonyabb nyomás sem tesz feltétlenül lassabbá.
32# Miből jött az le neked, hogy én nem tudok kerékpározni? Kb. 30 éve bringázok napi szinten, tisztában vagyok vele, hogy kell helyezni a súlypontokat, hetente teszek meg 60-70 km-es túrákat. Nem versenyző vagyok, hogy olyan kigyorsításokat végezzek aminél hátrányt teremt egy teleszkóp. Minek patent pedál egy városi túra gépre? 23-as gumiról beszélsz ami extrém vékony, de utána azt írod túl van hypolva gördülési ellenállás. :D
Egyébként már eldönöttem, hogy nem teszek erre a gépre telót, mert több a hátránya mint az előnye. Akik értelmesen hozzászóltak azoknak köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!