Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 40 mm-es rugóúttal rendelkező...

40 mm-es rugóúttal rendelkező teleszkóp megfelelő városi használatra?

Figyelt kérdés

Például az alacsonyabb padkákat kisebb úthibákat lecsillapítja? Hány centit nyomódik be alapból egy 85 kilós ember alatt, marad még elég rugóút? Konkrétan erről a tipusról van véleményetek?

[link]

márc. 17. 13:43
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Ezen a gépen Rubena Flash 700x35C tök olcsó városi gumi van, legalapabb defektvédelemmel. Egyébként értem amiket írtok, hogy ez a teló nem jó ötlet, csak azt nem értem akkor miért gyártanak ilyen telót, ha lényegében nem való semmire. Vagy mégis mire való?
márc. 17. 19:19
 22/33 anonim ***** válasza:
A hozzzá nem értők megtévesztésére és a gyártónak pénzkeresésre kiváló ez a teló. Ezért gyártják.
márc. 17. 19:24
 23/33 A kérdező kommentje:
22# ha egy teleszkóp semmivel se nyújt többet mint egy merev villa azt a felhasználók nem veszik észre?
márc. 17. 19:25
 24/33 MGéza ***** válasza:
100%
#21: Például arra való, hogy a kínai noname gagyi gyártmányokat mégis egy normálisra cserélhesse, mondjuk akinél 1-2 hónap alatt az ilyen vigroshopos "rocksuper" fantázianevű szemét megnyekken... Merev villa helyére én nem építeném be. 42-47 széles gumit tennék be, de tényleg. Annyi sebességet nem veszítesz mint amennyi komfortot nyersz.
márc. 17. 19:27
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túl tárgyaltuk a dolgot.

Amit venni akarsz azt ne vedd!

Cserélj gumit!

Vagy vegyél drágább telót!

Más megoldás nincs.

márc. 17. 19:31
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
23: 100 vásárlóból 90 bemegy a boltba és megveszi, amit az eladó ajánl neki, mert nem ért hozzá. 100 eladóból 90 pedig azt fogja ajánlani, amin nagy az árrés. Máris találkozott a kereslet a kínálattal.
márc. 17. 19:32
 27/33 A kérdező kommentje:
25# milyen drágább telót javasolnál aminek a beépítési magassága nem sokkal több 420 mm-nél tehát max 5 centivel több és 1 colos menetes nyaka van?
márc. 17. 19:33
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

+1: csökkentsd a guminyomást. Én országútin 32-es gumit használok 4 baron a 100 kilómmal és nem törik se a merev villa, se a küllők, se a felni. Pedig földutakon is járok néha.

Itt ki tudod számolni, mennyi az ideális nyomás a biciklidhez: [link]

márc. 17. 19:35
 29/33 A kérdező kommentje:
28# megpróbálom a guminyomás csökkentést, lemegyek 3.5 bar-ra. Másrészt viszont furcsálom amit írsz, mivel outihoz minimum 6 bar-t javasolnak 80 kiló alatt, tehát a te 100 kilódhoz kevésnek tűnik a 4 bar.
márc. 17. 19:51
 30/33 anonim ***** válasza:
34%
Vedd meg azt a rugósvillát, PONT neked készült!
márc. 17. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!