Jeep Cherokee-ről szeretnék információt, mennyire ajánlható túraautónak, de egyben városi használatra is kell.1-2 M Ft között összeg áll rendelkezésre. Milyen típushibái, tulajdonságai vannak?
Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 20:47
1/4 anonim válasza:
2,5 éve vettem az 1999-es évjáratú eredeti kockát 2,5-ös benzines motorral. Az enyém 1,6 millió volt, nincs megemelve vagy kidekorálva szinte gyári állapotú. Lekopogom semmi baja nincs , 16000km-t tettem meg vele. Legtávolabbra 800-km-re utaztunk . A mostani autókhoz képest nagyon hangos, főleg 100km/h fölött. 150-160 km/h a vége, de nem neki való a száguldás. Fogyasztása télen rövid utakon 13-14 liter , nyáron belföldi túráknál 80-90-el, klímával 10-11 liter. Városban is jó, mert nem túl nagy a mérete. A csomagtere olyan, mint egy kombié. Mindennapos használatra csak akkor ajánlom , ha nem számít a fogyasztás.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Néztem 2004-est is.
2016. jan. 5. 23:36
3/4 anonim válasza:
Hello, 1999-es sorhatosom van. Tipushibak: Rozsda, foleg a vakuumcsovek, amik a benzintankbol jonnek szeretnek elrohadni. en levagtam toben es gumival potoltam, gumibakokra figyelj oda amugy nagyokat tud zengeni a valto (ha automata). Difiolaj rendszeresen csere, elso futomu/felfuggesztes csavarokat mindig meghuzni minden ponton, amugy ilyesztoen be tud remegni az eleje. Grand Cherokeet felejtsd el, az egy betegagy az elekromos szarokkal amik mindig elromlanak. Egy igazi Cherokee kocka elnyuhetetlen. hoban verhetetlen, en 40 cm hoban sem akadtam le, sot egyszer betoltak, 2 gazadasra kijottem tobb mint 1m jeges havon. 2001 felett minden sorhatos hengerfejet csekkolni kell, vannak brazil ontesu fejek amik a 3-4 henger kozott egyszeruen elrepednek (a hirhedt 0331 fejek). Nekem nem cask kocsi, hanem hobby is, tehat a fogyaszta annyira nem erdekel, de nem Honda kategoria persze. Turaautonak idealis, hatul kisse szukos, en ki is veszem. Megvan a feelingje, van benne anyag, nem adnam el egyik japan konzervdobozert sem.
4/4 anonim válasza:
ha van meg kerdesed irj nyugodtan privatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!