Napi 20km-es használatra keresek 2,5m-ig crossover a lentiek szerint?
20km-ből 13-14 városban ,és rendes betonozott úton lenne,de úgy cirka 5 km falusi kátyús út+föld út.
Főleg a fogyasztás lenne a mérvadó,de azért ne kelljen kérvényt benyújtani,hogy ha a földúton 1 pocsoja van.
Viccet félretéve szerintem:
-dízel legyen
-mivel abból amit írsz neked az derült ki,hogy nem dakarozni akarsz vele,ezért szerintem inkább a kényelemre gyúrj rá
-most márkát nem írok,mert ha megnyitod a használtautót és beírod a keresési feltételeidet,biztosan fogsz tudni sok autó közül válogatni!Szerintem inkább keress olyat ami tetszik neked,aztán linkeld be ide,azt arra majd mondunk valamit!
Hát napi 20km-en persze,hogy nem sokat fogyaszt,de 5 nap alatt laza 100km,mert oda-vissza alapon van meg a 20km ,ha nem kell kerülni,és az a 20km is ink 22.
Havi szinten 400km-nél nem m1 azért,hogy mondjuk 9-10l /100 ami mondjuk 40l vagy 15l / 100 és 60l ,cirka +10e ft különbség .
Benzinest vennék a helyedben.
Egyrészt úgyis hideg a motor (főleg ha 10 km-t mész oda és utána min. 3 órát áll) tehát eszik annyit majdnem mint egy benzines és sokkal korábban kell majd szervizelni mert jobban fog kopni minden a hideg olaj miatt. Úgyhogy a dízel többe fog kerülni mindenképp.
Dízelt venni arra hogy reggel 10 km-t menj hülyeség.
A Dacia Duster nagyon szar autó, szerintem aki írta még életében nem ült benne. Egyrészt román, másrészt pedig bizonyos fordulatszám fölött zörög benne minden.
Nem véletlenül a duster a legolcsóbb crossover a piacon.
Nem írtál árat, így a pár milliós Dustertől kezdve a 22 milliós XC90-ig ajánlhatnánk bármit.
Középmezőnyben foglal helyet például a Suzuki Vitara, nekem ilyenem van, 6 milliótól már lehet kapni összkerék meghajtás nélkül, de gondolom arra neked nincs is szükséged. Kátyús út neki nem akadály, szinte figyelembe sem veszem őket, úgy megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!