Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Napi 20km-es használatra...

Napi 20km-es használatra keresek 2,5m-ig crossover a lentiek szerint?

Figyelt kérdés

20km-ből 13-14 városban ,és rendes betonozott úton lenne,de úgy cirka 5 km falusi kátyús út+föld út.

Főleg a fogyasztás lenne a mérvadó,de azért ne kelljen kérvényt benyújtani,hogy ha a földúton 1 pocsoja van.

2016. jan. 3. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
2.5m-ig?!?egy Kispolszki is 3.05m hosszú!!!!
2016. jan. 3. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Viccet félretéve szerintem:

-dízel legyen

-mivel abból amit írsz neked az derült ki,hogy nem dakarozni akarsz vele,ezért szerintem inkább a kényelemre gyúrj rá

-most márkát nem írok,mert ha megnyitod a használtautót és beírod a keresési feltételeidet,biztosan fogsz tudni sok autó közül válogatni!Szerintem inkább keress olyat ami tetszik neked,aztán linkeld be ide,azt arra majd mondunk valamit!

2016. jan. 3. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Nissan Qashqai összkerekes verzióban, vagy Dacia Duster szintén 4WD.
2016. jan. 3. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Napi 20km-re nagyon nem kell a dízel, lehet akár 2 literes benzines is, a Nissanban van ilyen motor.
2016. jan. 3. 15:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát napi 20km-en persze,hogy nem sokat fogyaszt,de 5 nap alatt laza 100km,mert oda-vissza alapon van meg a 20km ,ha nem kell kerülni,és az a 20km is ink 22.

Havi szinten 400km-nél nem m1 azért,hogy mondjuk 9-10l /100 ami mondjuk 40l vagy 15l / 100 és 60l ,cirka +10e ft különbség .

2016. jan. 3. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Benzinest vennék a helyedben.

Egyrészt úgyis hideg a motor (főleg ha 10 km-t mész oda és utána min. 3 órát áll) tehát eszik annyit majdnem mint egy benzines és sokkal korábban kell majd szervizelni mert jobban fog kopni minden a hideg olaj miatt. Úgyhogy a dízel többe fog kerülni mindenképp.

Dízelt venni arra hogy reggel 10 km-t menj hülyeség.

2016. jan. 3. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem csak a fogyasztást kell nézni, de szerintem neked nem részletezem.
2016. jan. 3. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:

A Dacia Duster nagyon szar autó, szerintem aki írta még életében nem ült benne. Egyrészt román, másrészt pedig bizonyos fordulatszám fölött zörög benne minden.

Nem véletlenül a duster a legolcsóbb crossover a piacon.

Nem írtál árat, így a pár milliós Dustertől kezdve a 22 milliós XC90-ig ajánlhatnánk bármit.

Középmezőnyben foglal helyet például a Suzuki Vitara, nekem ilyenem van, 6 milliótól már lehet kapni összkerék meghajtás nélkül, de gondolom arra neked nincs is szükséged. Kátyús út neki nem akadály, szinte figyelembe sem veszem őket, úgy megyek.

2016. jan. 4. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja.... először nem tudtam értelmezni mit szeretnél a 2,5m-rel, gondoltam valami hosszúság paraméterre célzol, de persze 2,5 millióra. Hát akkor viszont csak a használt kocsik jöhetnek szóba, esetleg egy új Duster.
2016. jan. 4. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!