Egy 10 éves dechatlon biciklivel nekiindulnátok egy 1 hetes bringatúrának?
Tréning bicikli, 10 éves kb. Évente 1x viszem teljeskörű szervízre, ahol mindig kicserélik az elfáradt alkatrészeket. Rendszeresen van használva, 30-70 km-es távokra/alkalom.
10 éve 100 Ft-ba került, tehat nem volt akkoriban egy rossz bringa.
Most nyáron megyek egy 1 hetes biciklitúrára, napi szinten 50-65 km-t fogunk megtenni. Lehetőség van biciklit is bérelni, de elég drága (kulfold), ezért gondoltam, hogy a saját bringám viszem, ilyen opció is van.
Igazából mentem már vele Balaton kört, rendszeresen használom, tehát el lehet vele tekerni, amíg a lábaim bírják. De nem tudom, hogy mennyire megbízható így 10 évesen 1 héten keresztül. Természetesen a túra előtt elviszem megint sgy teljeskörű szervízre.
Csak a karbantartottságtól függ. Témába vág, az első túrabringája konkrétan egy Csepel kemping, ezer éves darab, a második egy kukázott monti vázra épül szóval kb bármivel neki lehet vágni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!