Markolatot próbálok nézni a több, mint 10 éves Merida kerékpáromhoz (Matts 40 V), mert már kezd lecsúszni a kormányról és mindig vissza kell nyomogatni. Hol tudom megnézni, hogy milyen markolat illik hozzá?
A kormány átmérője szabványméret, a markolat is az.
Inkább a markolat hossza a lényeges, hogy a fékkarok mellett ne lógjon túl a kormány végénél.
Meg persze kényelmes legyen.
A kormány átmérője szabvány, tehát nagyot nem hibázhatsz.
Legfeljebb odőbb kell raki pár mm-rel a váltó- és fékkart.
A felrakás a legnagyobb szívás. Legegyszerűbb, ha betekersz egy boltba, megtapizod a kínálatot és választasz egyet. Egy kis plusz pénzért fel is rakják. Megéri, mert gyakran nagyon nehéz feltenni az újat.
tolj alá pillanatragasztót
vagy körömfetéket(de az lehet pont lejövetelkor kell..)
ezt vedd!
Én is ilyent vettem a meridáimra.
marha kényelmes átlag kezemhez pont jó a vastagsága, a csuklótámasz is jó merev, nem konyul le ha rátehénkedek .
Mivel mindkét oldalon bilincses, sosem fog elforogni és ha kilazítod a csavarokat könnyű feltenni éa levenni (nem fog rárohadni a kormánycsőre) és könnyű beállítani!
utolsó tényleg jó-
bár ha könnyűt akarsz tekerj rá Bandázst outit....
"tolj alá pillanatragasztót"
a fejedbe kellene pillanatragasztó, hogy azt a két agysejtet összetarcsa... :D
ha szerelni kell a váltó/fék karokat akkor mit csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!