Kitisztítsam a több, mint 10 éves teleszkópomat?
Figyelt kérdés
2 éve vettem boltból újonnan egy marzo dirt jam comp-ot. Úgy tudom 2005-ös, esetleg 2006-os. Olaj nincs benne, zsíros kenésű, én még nem használtam, azért vettem, mert jutányos ára volt :)2016. ápr. 26. 17:37
1/5 anonim válasza:
Vár akkor most 2 éves vagy 10? Ha kettő akkor megéri javítani. Ha 10 akkor nem sok értelme van.
2/5 A kérdező kommentje:
2 éve vettem a boltból. Ez nem úgy van mint a fagyi, hogy előtted rakják össze :D Legyártották a teleszkópot, aztán a boltba került és ott csücsült, amíg meg nem vettem. Szerintem nem kéne éjjel fél kettőkor válaszolgatni :D Egyébként még nem volt használva, teljesen új.
2016. ápr. 29. 10:35
3/5 anonim válasza:
Nem kellene éjjel válaszolnom? Szólj a főnökömnek hogy engedjen haza elölőbb :D. Ha nem használtad még akkor nincs semmiféle szükség a szervízre. :)
4/5 A kérdező kommentje:
A zsír nem romlik meg? Csak mert az olajnak van szavatossági ideje.
2016. ápr. 30. 14:53
5/5 anonim válasza:
Az olaj pl az autókban teljesen más. Ebben az esetben semmi baj nem szabad hogy legyen a zsírral. Ha lenyomáskor szépen csúszik és nem ad ki semmi furcsa hangot akkor nincs vele semmi probléma. Egyébként normális használat mellett is évente csak 1x elég szervízelni ilyenkor azért mert már a zsír koszolódhat, a szimeringek engedhetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!