Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik ülést vásároljam meg?...

Melyik ülést vásároljam meg? Többi lent.

Figyelt kérdés

Majd tavaszal ha rollerezem, gondoltam veszek rá egy ülést, de nem tudom, hogy sok különbség van egy rugós és egy sima ülés között?

[link]

[link]

Az egyik igaz sokkal drágább, de, nagyon tetszik hogy van nagy "táska" meg úgy a dizánja meg minden, de néztem a másik ülést, amin ha jól látom, rugó is van, ami gondolom elnyeli valamennyire, az út hibákat. Sok különbség van, egy rugós ülés és egy sima ülés között?

2023. nov. 24. 21:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Annyit hozzá tennék, hogy nem konkrétan arra a rugós ülésre gondolok, amit linkeltem
2023. nov. 24. 21:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát, röviden a rugós üléssel kényelmesebb a közlekedés mint a nem rúgossal?
2023. nov. 25. 12:19
 3/4 anonim válasza:
Vajon?
2023. nov. 26. 07:53
 4/4 MGéza ***** válasza:
Nem sok haszna van. Maga a gép kell hogy csillapítson, tehát elég széles és nem túl kemény gumik. Az ülés a saját hátsód szélességére legyen szabva, hidd el, a legkevesebbet a rugózása vagy a párnázottsága számít, személy szerint nekem még kényelmetlenebb is volt a süppedős fotel érzés mint a kemény.
2023. nov. 26. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!