Egyetértetek a budapesti kerékpárút fejlesztésekkel,a kerékpársávok lérehozásával? Hasznos,vagy inkább káros ez?
10:
Mert a Fidesz ezzel rengeteg embert tud az ellenzékkel szemben hangolni, elhitetik velük, hogy a kerékpáros infrastruktúra fejlesztések miatt nagyok a dugók.
Szegény Révész Máriusz,nehéz napjai lehetnek.Aktív sport ügyekért felelős államtitkár,akinek a kerékpárostársadalmat kellene képviselnie az ügyben.Ő hol áll?
Melyik ujjamat harapjam.
az a gond, hogy ha ma megszűnnek a fidesz a ner, akkor is 15-20 év kellene mire elkezdhetnénk felzárkózni európa irányába. De legkorábban 2034 után lesz esély arra hogy a viktor kiszálljon a nagypolitikából. Addig vastagon marad ez ami most van. Sőt még rosszabb lesz.
43 éves vagyok. A gyerekkoromat a kommunizmus pecsételte meg, a fiatalkoromat a kommunizmus utáni bizonytalanság, a továbbiakat pedig a NER. Az a durva, hogy én már nem fogok egy olyan magyarországon élni amiben jó lenne élni, hiába élek majd esetleg 80-90 éves koromig.
Rosszkor rossz helyen.
Ja.
Én sem vagyok jobb helyzetben,én 64 vagyok.Sokat bringázom,ha lehet mindenhova azzal megyek, pedig van autóm, de nagyon unom ami az autózásban van a fővárosban.
Valami talán elkezdődött, hogy kerékpárosok ne csak "egy lesajnált társadalmi réteg" legyen,mint ami a gyermekkoromban volt,azt már átéltem
Az volt a "jani",aki autóban feszült,az meg a "pali",aki biciklizett.
Ez a szemlélet talán változóban van,bár most is megfigyelhető ez a szemléle,a biciklisek leszorítása,oldalvonalra küldésével.
Biciklissávok ezért is(!!) igenis kellenek,hogy a dolgokat a helyére tegyük,de a városnak is élhetőnek kellene ezzel maradnia,és nem a dugók számát kéne állandósítani,és ennek a tényét majd a biciklisekre kenni.(!)
Volt ezzel kapcsolatban nemrég egy videó. A lényege, hogy amit a média és a politikusok mondanak, abból egy szó sem igaz.
Amit a kormány épít, az a libsik utálják, amit a főváros épít, azt a jobboldali média utálja. Mindkét oldal hazudik és alapból ellenzik, amit a másik oldal épít.
16
Igen, főleg ha nem ismerik. Pl ha már bringás szemmel nézzük, jó példa erre a BuBa.
A BUBA mindenképp egy sikeres történet,egy régóta tervezett "álom"valósult meg ezzel.Talán oldalfüggetlen is,mert sokan lejárnak akár 1-2 órára edzeni rajta.
Mindenképp nagy dolog,hogy nem autók között lehet végre lemenni a Velencei tóhoz,vagy a Balatonra.
19/Húúú...ez nagyon durva.
Fogalma nincs arról annak az embernek,aki ezt állítja.Ez nem a politikáról szól.
Egyszer ki kell rá küldeni,és rögtön más lesz a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!