Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egyetértetek a budapesti...

Egyetértetek a budapesti kerékpárút fejlesztésekkel,a kerékpársávok lérehozásával? Hasznos,vagy inkább káros ez?

Figyelt kérdés

#kerékpárral a munkába
2023. nov. 12. 16:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

10:

Mert a Fidesz ezzel rengeteg embert tud az ellenzékkel szemben hangolni, elhitetik velük, hogy a kerékpáros infrastruktúra fejlesztések miatt nagyok a dugók.

2023. nov. 13. 17:08
 12/41 A kérdező kommentje:

Szegény Révész Máriusz,nehéz napjai lehetnek.Aktív sport ügyekért felelős államtitkár,akinek a kerékpárostársadalmat kellene képviselnie az ügyben.Ő hol áll?

Melyik ujjamat harapjam.

2023. nov. 13. 17:11
 13/41 anonim ***** válasza:
82%

az a gond, hogy ha ma megszűnnek a fidesz a ner, akkor is 15-20 év kellene mire elkezdhetnénk felzárkózni európa irányába. De legkorábban 2034 után lesz esély arra hogy a viktor kiszálljon a nagypolitikából. Addig vastagon marad ez ami most van. Sőt még rosszabb lesz.

43 éves vagyok. A gyerekkoromat a kommunizmus pecsételte meg, a fiatalkoromat a kommunizmus utáni bizonytalanság, a továbbiakat pedig a NER. Az a durva, hogy én már nem fogok egy olyan magyarországon élni amiben jó lenne élni, hiába élek majd esetleg 80-90 éves koromig.

Rosszkor rossz helyen.

2023. nov. 13. 17:18
 14/41 A kérdező kommentje:

Ja.

Én sem vagyok jobb helyzetben,én 64 vagyok.Sokat bringázom,ha lehet mindenhova azzal megyek, pedig van autóm, de nagyon unom ami az autózásban van a fővárosban.

Valami talán elkezdődött, hogy kerékpárosok ne csak "egy lesajnált társadalmi réteg" legyen,mint ami a gyermekkoromban volt,azt már átéltem

Az volt a "jani",aki autóban feszült,az meg a "pali",aki biciklizett.

Ez a szemlélet talán változóban van,bár most is megfigyelhető ez a szemléle,a biciklisek leszorítása,oldalvonalra küldésével.

Biciklissávok ezért is(!!) igenis kellenek,hogy a dolgokat a helyére tegyük,de a városnak is élhetőnek kellene ezzel maradnia,és nem a dugók számát kéne állandósítani,és ennek a tényét majd a biciklisekre kenni.(!)

2023. nov. 13. 17:28
 15/41 anonim ***** válasza:
71%
Tökmindegy mit csinál karigeri, azt fideszéknek alapból rühellni kell mindig, mindenhol. Ott van a rohadt biodóm, semmirevaló hulladék, fideszék szarja, azt is rákenik. Mindent. De az egész állatkert egy állatkínzás, el kellene onnan tüntetni valahová Budára a hegyekbe. A helyére csináljanak bringaparkot krosszpályával, velodrommal. Körözni lehet majd a városligetben is, és a biodómban is ugrabugrálni.
2023. nov. 13. 19:10
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Volt ezzel kapcsolatban nemrég egy videó. A lényege, hogy amit a média és a politikusok mondanak, abból egy szó sem igaz.

Amit a kormány épít, az a libsik utálják, amit a főváros épít, azt a jobboldali média utálja. Mindkét oldal hazudik és alapból ellenzik, amit a másik oldal épít.

[link]

2023. nov. 14. 02:38
 17/41 anonim ***** válasza:

16

Igen, főleg ha nem ismerik. Pl ha már bringás szemmel nézzük, jó példa erre a BuBa.

2023. nov. 14. 07:23
 18/41 A kérdező kommentje:

A BUBA mindenképp egy sikeres történet,egy régóta tervezett "álom"valósult meg ezzel.Talán oldalfüggetlen is,mert sokan lejárnak akár 1-2 órára edzeni rajta.

Mindenképp nagy dolog,hogy nem autók között lehet végre lemenni a Velencei tóhoz,vagy a Balatonra.

2023. nov. 14. 07:43
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fantasztikus, de mégis szidják az ismerőseim akik nem is használják, mert hogy ez kormányzati beruházás volt. :)
2023. nov. 14. 07:56
 20/41 A kérdező kommentje:

19/Húúú...ez nagyon durva.

Fogalma nincs arról annak az embernek,aki ezt állítja.Ez nem a politikáról szól.

Egyszer ki kell rá küldeni,és rögtön más lesz a véleménye.

2023. nov. 14. 08:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!