Az ősz és a rossz időjárásiviszonyok beköszöntével eltettem a biciklimet egészen Márciusig. De ma éjjel ELLOPTÁK. Mit csináljak?
Vegyél másikat és tartsd biztonságosabb helyen! Fogd fel úgy, hogy legalább egy kis motiváció, hogy legyen egy még jobb biciklid.
Bár nem tudom milyen és mennyi idős volt az előző. Nekem tönkre ment menthetetlenül az előző biciklim. Kuka lett az egész, elrepedt a váz. Bár szerettem, mert nagyon kezes gép volt. Már többször eszembe jutott hogy kéne egy még jobb, 16 évesnél újabb. De sajnáltam volna a régit, így nem vettem újat. Aztán mikor ez bekövetkezett, persze bosszankodtam, hogy a fene egye meg, most sok százezer forintot kénytelen vagyok kiadni egy újra. De így utólag még kicsit örülök is neki, mert különben nem vettem volna soha másikat. Remélem ez is kiszolgál legalább ennyi időre.
Ha nagyobb értékű volt a biciklid, tehetsz rendőrségi feljelentést. Felveszik a jegyzőkönyvet, de nagyjából ennyi. Pár hét múlva kapsz egy értesítést, hogy az elkövető ismeretlen, lezárták az ügyet. Nagyon minimális, elenyésző az esélye, hogy valaha visszakapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!