Melyik biciklit választanád?
Férjemnek néztem kétféle biciklit kisebb túrához, illetve minden napi munkába járáshoz,de nem tudom melyik lenne jobb.
1. Gepida alboin 200 pro vagy
2. Neuzer firenze 300 disc
47éves! Megkérdezni nem akarom mert ajándék lenne!
Mindenféleképpen valamilyen trekking kerékpárban gondolkodom.
Te akkor mit ajánlanám?
Ha sportos férjed van, talán valami fitnesz bringát lenne érdemes. Az jó városba is rohangálni, de kisebb kerekezésekre is jó a környéken.
Nekem egy Neuzer Courier van. Kicsit belehajolósabb, szinte elvárja, hogy pörgesse az ember, cserében megy is, mint a szélvész.
Ha fontos a kényelem, akkor ezek jó bicajok. Ezekkel is lehet kirándulgatni, ráadásul már alapból rajta van minden kiegészítő felszerelés a városi bringás élethez.
Az egyes által említett "trottyosságon" simán lehet javítani a kormány és a nyereg cseréjével - ha bringaboltban veszed a bicót, meg is csinálják az átalakítást áregyeztetéssel.
Az első váltót sokkal kevesebbet használja a bicós. Az én Neuzeremen is Tourney van elöl, de ha a lánc megnyúlik és cserélni kell majd a fogaskoszorút és a tányért, le is fogom váltani egy dupla tányérra. Nem a minősége miatt, hanem mert fölösleges.
Hátulra más, Tourney-t hátra soha többet. Már az Acera is megváltás hozzá képest.
De amúgy annak idején a Tourney sem hagyott cserben soha. De az igaz, hogy képtelenség volt hosszú távon is pontosra beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!