Melyik biciklit valasztanatok a ketto kozul?
Figyelt kérdés
Donteskeptelen vagyok,kerlek segitsegek!
Vermont saphire:
Electra Lata loft:
Koszonoom
2020. márc. 31. 19:39
2/8 anonim válasza:
Ha városi, sík terepre kell, akkor tényleg elég kevesebb sebesség, és az agyváltó könnyebben kezelhető.
A fehér viszont nagyon szép. :-)
Árban mennyi a különbség?
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valszokat.egy arban vannak, annyi a kulonseg hogy a kekhez hozza van a kosar es a lampak a masikhoz pedig nincs. Szoval arban hajszalnyival olcsobb a kek
2020. márc. 31. 20:37
4/8 A kérdező kommentje:
Egyebkent mindketto 7sebesseges,alu-vazas,elvileg turazashoz is tokeletesek.Bar a feherben a kerekek miatt nem latok annyi potencialt. Tul vekonynak latom,igy sztem egy parkosabb,foldesebb uton konyedebben tudnek elcsusszanni :D
2020. márc. 31. 20:39
5/8 anonim válasza:
Itthon forgalmazzák a fehéret? Mennyibe kerül?
6/8 anonim válasza:
#4: Szerintem teljesen egyforma a két gumi, talán picit becsapós a fehér díszítősáv.
7/8 A kérdező kommentje:
Magyarorszagon nem tudom,hogy forgalmazzak -e. 430frankba kerul a feher.
Lehet,hogy van lehetoseg online. Vegul a keket valasztottam,videoban annyira nem mutatott a feher :) koszi a valaszaitokat
2020. ápr. 1. 10:04
8/8 anonim válasza:
Köszi, én kérdeztem az árat...
Ahogy nézem, a fehéret itthon is lehet kapni, valami 170e ft-os árat láttam vhol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!