Most van egy Hibike Seet hardnine 4. 0 nincs vele nagy bajom, igazából csak az hogy hamar tönkremegy. Tudnátok esetleg egy olyan biciklit ajánlani ami jó a hegyre is, túrázni, és úgy durvább terepekre?
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 16:07
1/5 anonim válasza:
Mi megy rajta tönkre? Az árából és a felszereltségéből ítélve ennek azért nem szabadna olyan gyakran elromlani. Persze lehet ennél jobbat venni, de az többe is fog kerülni. Viszont azt is karban kell tartani. Ahogyan az autóra, úgy a bringára is kell évente költeni, zsírozni, féket légteleníteni, villát kitisztítani, zsírozni/olajat cserélni...
2/5 A kérdező kommentje:
Persze,ezzel tisztában vagyok,hát mivel járkálok vele ezért kopik a festék sok helyen,fékpofa kopik,nem megfelelően müködik a fék,a többi már csak az amik rajta lettek pluszba.
2020. márc. 20. 19:41
3/5 A kérdező kommentje:
Egyjébként mint ajánlanátok biciklizéshez cuccokat? Mert eddig nem hordtam csak hianyoltam.
2020. márc. 20. 19:42
4/5 A kérdező kommentje:
Fél kesztyű,víztartó,sisak van,tachometer is de az is kicsit el van romolva,könnyű cipő gondolom,szemüveg,es meg szoktak olyan sport al ruhát venni.
2020. márc. 20. 19:46
5/5 anonim válasza:
Hát ezt nem mondanám épp elromlásnak. Kopik, mert használod. Ha veszel újat, azon is elkopnak a dolgok, és ha nem vigyázol rá, a festéket is levered róla. Kivéve mondjuk egy nyers titán vázról. :)
Ami mindenek előtt kell, az a bukósisak. Szemüveg sem árt. Én a fényre sötétedőt szeretem leginkább. A ruházat az nem kötelező, de jó, ha van. Pl. egy betétes nadrággal kényelmesebb sokat menni. Vannak kifejezetten montis nadrágok, amik nem feszülnek. Cipő sem árt bringához való. Ha akarsz patent pedált, akkor ahhoz, de sima pedálhoz is vannak speciális talpú cipők. Bár kiránduláshoz nem feltétlenül kell. Elég valami, aminek merevebb kicsit a talpa, és jól felfekszik a pedálon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!