Melyik biciklit választanátok?
Capriolo monitor fs, vagy capriolo anaconda. 95kg-s vagyok, a váz melyiknek jobb hogy ne terheljem annyira, persze ha valamelyiket megveszem akkor kisebb is lesz a súlyom, terepre és aszfaltra is használnám egyaránt. Előre is köszönöm a választ
Anaconda [link]
Monitor: [link]
Nem ismerem az adataikat, de ránézésre az Anacondának jobb külsője van vegyeshasználathoz, és van egy jó kis tárcsafék elől, míg a Monitor villája nagyobb úttal rendelkezik jobb a hajlítása.
Az alkatrészek ismerete nélkül inkább Anaconda, a szűkebb fejcsőszög miatt valószínűleg jobban bírja a terhelést, és jobb a felszereltsége is, lejtőn ekkora súllyal kell a tárcsa, de ez bizonyára árban is meg fog látszani.
Viszont az alkatrészek minőségétől is függhet sok, ezt nem néztem meg, ha bízol az eladóban, kérdezd meg, hogy van-e valami kritikus ismert problémája alkatrészileg, amit kapásból érdemes lenne cserélni, így eredeti áron elvileg visszaveszik a cserélt alkatrészt és kapsz helyette egy jobbat(=valószínűleg drágábbat).
Ha akarod utánanézhetek a pontos összetételnek.
Őszintén nem tudom, melyiket mire akarták kitalálni, a kettőt össze kéne gyúrni, akkor lehetne belőle valami.
Ha neked fontos az alacsony súly, meg egyszerű féket akarsz, hát vedd azt, én inkább a másikat venném. Szerintem jól jön a tárcsafék 80kiló felett, meg attól tartok a Monitor hajtása valami olcsó kínai noname.
Ha gondolod várj még valaki véleményére, szerintem az elsőnek nagyobb sikere van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!