A Ritchey "bio bend" kialakítású kormányai kényelmesek? Az a kis dudor a kormány alsó részén valóban olyan erogómikus fogást tesz lehetővé, amitől nem zsibbad az ember keze alsó fogásnál?
Köszi!
Azt nem írtam oda, de én nem vagyok versenyző, még hobbi szinten sem. Jelenleg is koskormányos bringám van, de az is inkább egy gyors túrabicikli, nem osúrszágúti. A geometriája is olyan, hogy ha alul fogom a kormányt kb. akkor vagyok annyira előredőlt pozícióban, mint egy országútis fékváltókaros fogásban. Szeretem alul fogni a kormányt, de a normál cső kialakítás nem túl kényelmes. Ezért gondoltam, vagy a Ritchey bio bend-es kormányára, vagy egy Redshift CRUISE CONTROL DROP BAR GRIPS-re.
Én Redshift Kitchen Sinket használok Cruise Control Drop Bar Gripsszel.
Baromi jó dolog, alsó fogásban is megtámasztja a tenyered; ha jól van beállítva, abszolút kényelmes, nem csak a csövet fogod, hanem magát a markolatot.
Köszi!
A Drop Bar Gripszet honnan rendelted meg? Mert itthon szinte alig ismerik és ha jól tudom Mo.-on nem lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!