Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ért valaki itt a bicajokhoz?

Ért valaki itt a bicajokhoz?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy versenyt,de annak nagyon vékony kereke van.

Ami jó is,viszont rosszabb helyen városban,sok bukkanó miatt inkább valami olyat akarok aminek vastagabb a kereke,de repülni lehet vele.

Elvileg van egy hibrid verzió.

Most van egy országúti versenyem.

Jól lepukkant állapotban mondjuk.

Szeretnék egy olyat amin teleszkóp van,és egy csepp sebességet feláldozva vastagabb a kereke.

Láttam egyszer életemben egy versenyt élőben,mintha dupla olyan vastag lett volna a kereke,mint az enyémnek.

Mint egy mountain bike,de mégis vékonyabb és úgy ment,mint a mérgezett egér.

Mint valami országúti-mountain versenykeverék.

Nem tudom a pontos megnevezését.

170cm magas vagyok,ennek is a legalljára rakom az ülést...

Nem tudom hogy egy nagyobbal gyorsabban vagy lassabban mennék.

Buktam fizikából.

De nekem csak a sebesség, gördülékenység számít,de lejjebb egy picit a kegyetlen utak miatt a kényelmes haladásért.

2023. aug. 26. 16:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

CUBE bicóknak nézz utána, de ez inkább MTB.

[link]

2023. aug. 27. 18:44
 22/31 anonim ***** válasza:

Ez Pesten van a 14. kerületben, de azért nézzél körül, hátha találsz valami neked valót!👌

[link]

[link] /mtb-kerekparok

[link] /orszaguti-fitness-kerekpar

Egy kis KRESZ hozzá!

[link]

2023. aug. 27. 18:52
 23/31 tothp ***** válasza:

Ha száguldozni akarsz, felejtsd el a teleszkópot.

Végy egy 26-os mtb-t és vegyél rá 1,5-ös slick gumikat, lehetőleg 6-7 barosat. (Schwalbe spicer mondjuk). Valamit valamiért. Vagy lágyan siklasz a kátyúkon, vagy repülsz, mint a szél

2023. aug. 30. 22:20
 24/31 A kérdező kommentje:

Repülők mint a szél.

De a teleszkóp csak akkor működik,ha kátyú van,nemde?

Miért lehetetlen egy versenybicaj teleszkóppal?

2023. szept. 1. 11:26
 25/31 anonim ***** válasza:
24: mert a teleszkóp elnyeli az energiát, amit beletolsz a biciklibe, plusz sokkal nehezebb, mint egy merev villa. Országútin fontos a súly és a hatékonyság is.
2023. szept. 1. 12:02
 26/31 A kérdező kommentje:

Akkor maradnék egy versenynél,aminek egy picivel vastagabb kereke van,mint a legvékonyabb.

Sztem az enyém a legvékonyabb kategória.

Egy fokkal magasabbat válasszak,tegyem lejjebb az ülést,vagy nekem valót?

Melyikkel repesztek gyorsabban?

2023. szept. 1. 12:41
 27/31 anonim ***** válasza:
Országútinál (ne hívjuk már versenynek) fontos a helyes méret, különben fájdalmas élményeid lesznek. Ha mérethatáron vagy, érdemes a kisebbet venni, mert azt jobban be lehet hangolni egy nagyobb emberre. Ha túl nagyot veszel, abból nem lehet kisebbet csinálni. A gyártók oldalán találsz méretezési táblázatokat de a legbiztosabb az lenne, ha vásárlás előtt kipróbálnád.
2023. szept. 1. 13:04
 28/31 MGéza ***** válasza:

Akkor vegyél egy Neuzer Cournier CX-et, az kb árban is ott van és elég széles gumikat is tehetsz bele. 46-os váz neked talán kicsit alacsony de ha mélyen ülsz, akkor pont kényelmes lesz, sőt, városi felhasználáshoz inkább vennék ekkorát:

[link]

2023. szept. 1. 16:26
 29/31 A kérdező kommentje:

Most érzem hogy jönni fog a pillanat,amikor kikészítelek.

De ez nem egy országúti aminek a kerekei ki lettek cserélve monti kerekekre?

Elég vastagnak tűnik.

Jól néz ki.

Élőben jó lenne látni.

Így képről nagyon más.

Tökre ehhez hasonlót láttam a versenyen,amit élőben láttam.

Fogok lőni fotót az én jószágomról,hátha ahhoz lehet viszonyítani.

Kb 2x olyan széles volt.

2023. szept. 1. 20:08
 30/31 MGéza ***** válasza:
De, nagyjából ez a helyzet, csak ebbe belemegy a 40 széles gumi, ezért gravel. A klasszikus outiknál 25-622 már nagyon max, endurancen lehet 32 széles is. Viszonyításként 1,5x szélesebb mint egy átlagos, klasszikus outin használt gumi, de még szélesebbnek is hathat, főleg ha a tiéden "versenygumi" van, tehát például csak 18 széles, ehhez jön a magasabb oldalfal, ami szintén egy kis optikai tuning.
2023. szept. 1. 20:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!