Miért baj, ha valaki nem hosszú szárú zokniban bringázik?
Figyelt kérdés
Országútis topikokban szokott elojonnk ez az "etikett", de eddig nem értettem meg miért van ez.2023. aug. 22. 18:20
11/19 MGéza válasza:
Amúgy a kérdésre válaszolva: Egész nyáron nem vettem fel hosszú szárú zoknit tekeréshez és amit felvettem, azért is kapnám a lenézést, mert sima, bolti 500-1000ft/darab árú mind. Talán 2-3 alkalommal volt rajtam hosszú szárú sport, az is decathlonos.
12/19 anonim válasza:
Nem látszik ki a betétes naci a rendes nadrág alól. És fitness pólóban tekerek, nem összeizzadós pamutpólóban, teljesen kényelmeg. És nem csak kirándulgatok. :D Egyszerűen csak nem tetszenek ezek a mindeféle bringás mezek meg cuccok.
13/19 Alex Fly válasza:
Nem baj,deakerékpáros világbam az outisok a legkonzervatívabbak -vagy ahogyan itt említette egyik fórumtársunk: sznobok.
És nem is olyan régen a versenyeken érdényben levő dsesscode is előírta a lábszárközépig érő fehér zoknit -azt nem tudom, hogy jelenleg is így van-e, de mint mondottam ebben a szakágban erősen kötődnek a hagyományokhoz; valószínűleg ez lehet az oka...
14/19 tothp válasza:
OK Alex. Csak a legnagyobb hisztit azok csinálják ebből, akik még életükben nem tekertek túl az utca végénél.
15/19 anonim válasza:
Sosem hallottam, láttam ilyet.
16/19 anonim válasza:
Max MTB-s kerékpárosoknál láttam
17/19 anonim válasza:
Csak a szokásos országútis buzziskodás.
18/19 tothp válasza:
17-es Ne általánosítsunk. A sok pózer közt van aki tud biciklizni. Mondjuk pont az ő ruházatukon látszik kevésbé, hogy igazi "bciglisták".
19/19 anonim válasza:
Persze, igaz. De ha kinyitsz bármi bringás fórumot, ezekkel a műmájerekkel találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!