Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért baj, ha valaki nem...

Miért baj, ha valaki nem hosszú szárú zokniban bringázik?

Figyelt kérdés
Országútis topikokban szokott elojonnk ez az "etikett", de eddig nem értettem meg miért van ez.
2023. aug. 22. 18:20
1 2
 11/19 MGéza ***** válasza:
Amúgy a kérdésre válaszolva: Egész nyáron nem vettem fel hosszú szárú zoknit tekeréshez és amit felvettem, azért is kapnám a lenézést, mert sima, bolti 500-1000ft/darab árú mind. Talán 2-3 alkalommal volt rajtam hosszú szárú sport, az is decathlonos.
2023. aug. 24. 11:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem látszik ki a betétes naci a rendes nadrág alól. És fitness pólóban tekerek, nem összeizzadós pamutpólóban, teljesen kényelmeg. És nem csak kirándulgatok. :D Egyszerűen csak nem tetszenek ezek a mindeféle bringás mezek meg cuccok.
2023. aug. 24. 11:52
 13/19 Alex Fly ***** válasza:

Nem baj,deakerékpáros világbam az outisok a legkonzervatívabbak -vagy ahogyan itt említette egyik fórumtársunk: sznobok.

És nem is olyan régen a versenyeken érdényben levő dsesscode is előírta a lábszárközépig érő fehér zoknit -azt nem tudom, hogy jelenleg is így van-e, de mint mondottam ebben a szakágban erősen kötődnek a hagyományokhoz; valószínűleg ez lehet az oka...

2023. aug. 25. 00:17
 14/19 tothp ***** válasza:
OK Alex. Csak a legnagyobb hisztit azok csinálják ebből, akik még életükben nem tekertek túl az utca végénél.
2023. aug. 25. 19:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Sosem hallottam, láttam ilyet.
2023. aug. 26. 20:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Max MTB-s kerékpárosoknál láttam
2023. aug. 26. 20:04
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Csak a szokásos országútis buzziskodás.
2023. aug. 27. 04:29
 18/19 tothp ***** válasza:
17-es Ne általánosítsunk. A sok pózer közt van aki tud biciklizni. Mondjuk pont az ő ruházatukon látszik kevésbé, hogy igazi "bciglisták".
2023. aug. 29. 15:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Persze, igaz. De ha kinyitsz bármi bringás fórumot, ezekkel a műmájerekkel találkozni.
2023. aug. 29. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!